Sant Quirze del Vallès: detinguts una parella d'immigrants veneçolans, home i dona, de 41 i 33 anys respectivament, per agredir el seu fill de 8 anys

14 de febrer de 2022

Sant Quirze del Vallès: detinguts una parella d'immigrants veneçolans, home i dona, de 41 i 33 anys respectivament, per agredir el seu fill de 8 anys

Contrastant la versió del professorat i la facilitada mèdicament pels metges, els agents policials van procedir a detenir els pares immigrants veneçolants per un presumpte delicte de maltractament en l’àmbit de la llar

 
Redacció

Divendres passat, 11 de febrer de 2022, a Sant Quirze del Vallès, van ser detinguts una parella d'immigrants veneçolans, home i dona, de 41 i 33 anys respectivament, per agredir el seu fill de 8 anys a cops de cinturó.

 
D'on són els detinguts?

Segons fonts dels Mossos d’Esquadra, la policia catalana va detenir divendres passat a la tarda, al municipi vallesà de Sant Quirze del Vallès una parella, un home i una dona, de 41 i 33 anys i nacionalitat veneçolana respectivament, acusats d’haver agredit al seu fill de 8 anys.

En aquest nou cas de violència contra infants a Catalunya, aquests dos immigrants veneçolans han estat investigats fruit de l'avís facilitat per l'equip docent de l'escola Taula Rodona, on està escolaritzat el fill. En aquest sentit, havent-lo portat en un centre mèdic, el personal sanitari va alertar als Mossos d'Esquadra, els quals es van presentar a l’hospital.

Contrastant la versió del professorat i la facilitada mèdicament pels metges, els agents policials van procedir a detenir els pares immigrants veneçolants per un presumpte delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. Així mateix, tal com ha avançat El Caso, la parella colpejava amb un cinturó el nen; i en el moment de ser visitat al centre mèdic, l'infant presentava lesions a la zona del cul i de l’esquena.

 
Mesures penals

Ambdós progenitors, van passar a disposició judicial l'endemà dissabte, 12 de febrer de 2022. Això no obstant, han quedat en llibertat amb càrrecs.

D'altra banda, la parella d'immigrants veneçolans, a més del fill agredit, de 8 anys, té també una nena, més petita, la qual ha estat també traslladada al centre mèdic per confirmar si ha pogut ser víctima d'agressions paternals.

Amb tot, els dos infants quedaran sota la tutela de la Direcció General d’Atenció a la Infància (DGAIA) de la Generalitat de Catalunya de manera cautelar, mentre els Mossos avancen en la seva investigació del delicte de maltractament en l’àmbit de la llar.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme