Sant Quirze del Vallès: detinguts dos joves immigrants algerians, un d’ells menor d’edat, que estaven agredint sexualment una noia a l'aparcament proper a la discoteca Waka Sabadell

11 de març de 2022

Sant Quirze del Vallès: detinguts dos joves immigrants algerians, un d’ells menor d’edat, que estaven agredint sexualment una noia a l'aparcament proper a la discoteca Waka Sabadell

Els dos immigrants de nacionalitat algeriana van ser lliurats a disposició del jutge de guàrdia, qui en va decretar l’ingrés de l'adult a presó i del menor d'edat en un centre de règim tancat

 
Redacció

Dissabte passat, 5 de març de 2022, a Sant Quirze del Vallès, van ser detinguts dos joves immigrants algerians, un d’ells menor d’edat, que estaven agredint sexualment una noia a l'aparcament proper a la discoteca Waka Sabadell.

 
D'on són els presumptes violadors?

El cap de setmana passat, els agents policials dls Mossos d’Esquadra van detenir a la matinada dos joves immigrants de nacionalitat algeriana, un d’ells menor d’edat, per l'agressió sexual a una noia —també— menor d’edat a l'aparcament relatiment a prop de la discoteca Waka Sabadell, la qual pertany al terme municipal de Sant Quirze del Vallès.

Gràcies a la tasca de la policia no uniformada de la comissaria de Sabadell, duent a terme tasques de vigilància i prevenció a la zona, els immigrants algerians presumptes agressors sexuals van ser detinguts i lliurats a disposició del jutge de guàrdia, qui en va decretar l’ingrés de l'adult a presó i del menor d'edat en un centre de règim tancat.

 
Mesures penals

Als presumptes autors de l'agressió sexual propera a la famosa discoteca Waka Sabadell, se'ls imputa un delicte contra la llibertat sexual atès que els dos immigrants algerians joves estaven agredint sexualment a una noia.

Segons detallen fonts de la investigació, un dels arrestats estava subjectant la víctima, una noia menor d’edat, i l’altre detingut estava violant a la noia. Els agents van aturar l’agressió i van detenir els dos joves immigrants algerians. La menor va denunciar els fets davant dels Mossos d’Esquadra l’endemà, després de ser també visitada en un centre mèdic, tal com marca el protocol.

Paral·lelament, en col·laboració amb l’Ajuntament de Sant Quirze del Vallès i el centre mèdic s'acompanyarà la víctima des del Grup d’Atenció a la Víctima (GAV) per tal d’ajudar-la en tot el procés judicial que ara s’obre i també procurar la seva prompta recuperació.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme