Sant Joan Despí: detingut un immigrant marroquí de 18 anys per haver robat el rellotge al jugador blaugrana Robert Lewandowski

22 d'agost de 2022

Sant Joan Despí: detingut un immigrant marroquí de 18 anys per haver robat el rellotge al jugador blaugrana Robert Lewandowski

El davanter polonès ha aturat el seu vehicle per atendre'ls i signar autògrafs i en aquell instant un jove immigrant magrebí ho ha aprofitat per arrencar el rellotge del canell després de l'estrebada

 
Redacció

Dijous passat, 18 d'agost de 2022, a Sant Joan Despí, va ser detingut un immigrant marroquí de 18 anys per haver robat el rellotge al jugador blaugrana Robert Lewandowski, flamant davanter polonès fitxat pel Futbol Club Barcelona.

 
D'on era el jove lladre?

Un incident lamentable ha estat produït per un immigrant de nacionalitat marroquina als accesos de les instal·lacions del FC Barcelona. El jove estranger de 18 anys ha robat el rellotge de luxe del jugador blaugrana Robert Lewandowski.

Això no obstant, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sant Joan Despí han pogut detenir el lladre marroquí i recuperar el rellotge de l'estrella blaugrana.

 
Modus operandi

Els fets han passat cap a dos quarts de quatre de la tarda mentre el davanter polonès es dirigia a la Ciutat Esportiva de Sant Joan Despí quan ha estat abordat per alguns seguidors. Lewandowski ha aturat el seu vehicle per atendre'ls i signar autògrafs i en aquell instant un jove immigrant magrebí ho ha aprofitat per arrencar el rellotge del canell després de l'estrebada, i ha fugit a continuació.

Després del robatori, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sant Joan Despí s'han coordinat per trobar el sospitós, que segons han detallat alguns testimonis presencials s'han dirigit cap a una zona d'hortes ubicada a prop dels camps d'entrenament del Barça. Al seu torn, en acabat el lamentable succés, els policies han localitzat el lladre i han pogut arrestar-lo i recuperar el rellotge de Lewandowski, que segons alguns mitjans està valorat en uns 70.000 euros.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme