Sant Gregori (Gironès): detingut un immigrant brasiler de 29 anys per violar una noia al bosc

23 de desembre de 2021

Sant Gregori (Gironès): detingut un immigrant brasiler de 29 anys per violar una noia al bosc

Presó provisional comunicada i sense fiança per a l'immigrant brasiler: hi ha risc de fugida, doncs sent estranger i sumat a la pena elevada que comporta un delicte d'agressió sexual, podria induir-lo a marxar del territori estatal

 
Redacció

Dissabte passat, 18 de desembre de 2021, va ser detingut un immigrant brasiler de 29 anys per violar una noia al bosc.
 
Com s'ha produït la violació?

Fa dos dies, dimarts 21 de desembre de 2021, el jutjat va enviar a presó un immigrant de 29 anys per violar una noia en un bosc de Sant Gregori (Gironès).
Segons recull la interlocutòria, els dos joves havien anat de festa. Després de sortir de la discoteca, l'immigrant brasiler es va oferir a portar-la a casa, però un cop ella va pujar al cotxe, la va dur fins a una arbreda de Sant Gregori. Allà, suposadament, la va fer baixar del vehicle i la va agredir sexualment. Després, la va tornar a Girona i la va deixar a prop de l'edifici de la Seguretat Social.


El jutjat conclou que hi ha indicis sòlids per afirmar que l'immigrant brasiler va violar la víctima —entre d'altres, per les lesions que presentava la noia— i n'ordena l'ingrés a presó comunicada i sense fiança.


 
D'on surt el violador i immigrant?


El jove detingut és un individu immigrant de nacionalitat brasilera i de 29 anys. Després que la policia l'arrestés, aquest dimarts va passar a disposició del jutjat d'instrucció Número 3 de Girona. L'ha assistit l'advocada Natàlia Frigola.
Segons recull la interlocutòria, hauria agredit sexualment la víctima. En concret, relata el jutjat, el detingut suposadament va aparcar el vehicle en una arbreda del municipi, va obligar la noia a baixar del cotxe i la va violar. A més, també va obligar-la a fer-li una fel·lació.


Després, l'immigrant brasiler la va tornar cap a Girona i va deixar la víctima en una vorera a prop de l'edifici de la Seguretat Social. Allà va ser on la va trobar la policia i una amiga, a qui havia enviat Whatsapp en veure que el detingut no la portava cap a casa seva.


 
Mesures penals

Amb la presó provisional comunicada i sense fiança per a l'immigrant brasiler, la interlocutòria destaca que hi ha risc de fugida, perquè tot i que el detingut té arrelament i treballa, el fet que sigui estranger i la pena elevada que comporta un delicte d'agressió sexual, podria induir-lo a marxar del territori estatal. Tanmateix, la defensa ja ha avançat que recorrerà l'empresonament.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme