Sant Cugat del Vallès: Mireia Ingla (ERC) afegeix balls de flamenc a la Festa Major perquè diu que són cultura catalana

3 de juliol de 2021

Sant Cugat del Vallès: Mireia Ingla (ERC) afegeix balls de flamenc a la Festa Major perquè diu que són cultura catalana

ERC lidera la dissolució de la cultura catalana a Lleida, en què la Paeria encapçalada per Miquel Pueyo (ERC) prohibeix les pubilles mentre promou l’islamo-esquerranisme fomentant la crida a l’oració musulmana del segle VII

 
Redacció

En un moviment subtil, però similar al de l’Ajuntament de Cornellà de Llobregat en eliminar el terme Corpus amb què tradicionalment s’anomenava la Festa Major del municipi, l’Ajuntament de Sant Cugat del Vallès —governat per Mireia Ingla (ERC)—, malgrat mantenir moltes de les tradicions catalanes vinculades a aquesta festivitat, ha inclòs un espectacle de flamenc i una mostra de balls tradicionals bolivians a la Festa Major d’enguany, compresa entre els dies 25 i 29 de juny, perquè són cultural segons l'alcaldessa Ingla.

 
ERC, en contra la cultura catalana

Tot i així, la dissolució de la cultura catalana a les festes municipals no és cosa nova. L’any 2019, Miquel Pueyo (ERC), alcalde de la Paeria de Lleida, va decidir eliminar les pubilles, les quals van assabentar-se de la decisió a través dels mitjans, atès que el consistori no va enviar cap informació al respecte. Al parer de Sandra Castro (ERC), encapçalant la regidoria de feminisme, les pubilles són anacròniques i anti-republicanes, quan representen una figura genuïna del dret civil català, talment la figura dels hereus.

 
ERC, a favor de l'islamo-esquerranisme

Contradictòriament, la mateixa Paeria va permetre els musulmans fer una crida a l’oració del segle VII, en una mostra de l’islamo-esquerranisme que prolifera a Catalunya a una velocitat cada vegada més perillosa. Fins i tot, Castro (ERC) va arribar a defensar un imam salafista, considerant l’acusació sobre el seu fonamentalisme —que troba també el vet del Marroc i Algèria junt amb la constància del Programa sobre Terrorisme global de l’Institut Elcano— símptoma d’una societat malalta i racista.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme