Sant Adrià del Besòs: nou tiroteig al barri de La Mina amb els pistolers sense identificar

13 de setembre de 2021

Sant Adrià del Besòs: nou tiroteig al barri de La Mina amb els pistolers sense identificar

Malgrat que els Mossos d'Esquadra tenen dos incidents amb armes de foc oberts a La Mina, la investigació policial tot just ha començat a fi de detenir-ne els autors

 
Redacció

Mentre la nit de dimarts passat, 7 de setembre de 2021, a una de les barriades de Sant Adrià de Besòs, els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació després que una persona ferida després d'un tiroteig entre dos clans d'ètnia gitana, ara hi ha hagut un nou tiroteig al barri de La Mina amb els pistolers sense identificar.

 
Qui són, ara?

Sense tenir coneixement de què ha iniciat aquest últim tiroteig, no es descarta segons fonts policials que tingui relació amb la disputa entre famílies gitanes del proppassat dimarts.

Els trets de fa uns dies, van iniciar-se fruit d'una baralla entre dos adolescents. L'escalada de violència es va accelerar fins que s’hi van acabar implicant familiars de tots dos bàndols gitanos mitjançant amb armes de foc.

Així mateix, en ambdós casos, segons testimonis i veïns que ho han gravat, s'han disparat desenes de trets i hi ha a l'asfalt diverses baines.

 
Mesures penals

Malgrat que la policia té dos incidents amb armes de foc oberts a La Mina, la investigació tot just ha començat a fi de detenir-ne els autors.

No quedaran exempts de responsabilitat penal els autors del tiroteig, atès que voluntàriament els clans gitanos no van voler evitar la consumació del delicte: ans el contrari, pretenien matar o causar la mort d'un altre individu i en contra de la seva voluntat. L'homicidi es regula en l'article 138 i següents del Codi Penal , sent l'article 142 del CP l'encarregat de definir l'homicidi imprudent greu.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme