Sant Adrià del Besòs: mor el veí del poble Valentín Moreno, de 39 anys, per un tret al cap fruit d'un nou tiroteig a La Mina

19 de novembre de 2021

Sant Adrià del Besòs: mor el veí del poble Valentín Moreno, de 39 anys, per un tret al cap fruit d'un nou tiroteig a La Mina

Conegut com l'assassí de la Vila Olímpica de Barcelona, per l'assassinat d'un jove l'1 d'abril del 2020, ha mort avui, divendres 19 de novembre de 2021,  l'Hospital de Germans Trias de Badalona després de rebre un tret al cap

 
Redacció

La Mina ha tornat a ser un niu de violència, concretament Sant Adrià del Besòs: ha mort Valentín Moreno, de 39 anys i de nacionalitat espanyola, per un tret al cap fruit d'un nou tiroteig al barri.

 
Qui era Valentín Moreno?

Conegut com l'assassí de la Vila Olímpica de Barcelona, per l'assassinat d'un jove l'1 d'abril del 2020, ha mort avui, divendres 19 de novembre de 2021,  l'Hospital de Germans Trias de Badalona després de rebre un tret al cap aquesta matinada passada.

Els Mossos d'Esquadra han assenyalat que el cas està sota secret d'actuacions tot i que confirmen que un home ha rebut un impacte de bala al magí durant un tiroteig a la localitat de Sant Adrià del Besòs, per causes que encara no se saben.

Segons fonts properes al cas, els investigadors continuen cercant l'autor del tret, un home que s'hauria acostat a Moreno obrint foc contra ell.

Tot apunta que podria ser l'enfrrontament relacionat amb una baralla entre famílies i clans gitanos del violent barri de Sant Adrià.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme