Sant Adrià del Besòs, Cerdanyola del Vallès i Santa Coloma de Gramenet: encara no hi ha cap detingut a les ciutats governades pel PSC pels tres assassinats al mig del carrer

29 de març de 2022

Sant Adrià del Besòs, Cerdanyola del Vallès i Santa Coloma de Gramenet: encara no hi ha cap detingut a les ciutats governades pel PSC pels tres assassinats al mig del carrer

En tots tres casos, encara no s’han pogut detenir els autors dels crim, i tots tres, encara que no tinguin relació entre els mateixos, s'ha disparat per l'esquena i al mig del carrer, causant la mort a les persones disparades

 
Redacció

A data d'avui, 29 de març de 2022, a Sant Adrià del Besòs, Cerdanyola del Vallès i Santa Coloma de Gramenet, encara no hi ha hagut cap detingut a les ciutats governades pel PSC pels tres assassinats al mig del carrer en pocs mesos.

 
Fem memòria dels tres cadàvers sense cap detingut

L'element en comú en els tres assassinats comesos a Sant Adrià del Besòs, Cerdanyola del Vallès i Santa Coloma de Gramenet, ciutats governades pel Partit Socialista de Catalunya amb Filo Cañete (PSC), Carlos Cordón (PSC) i Núria Parlon (PSC) d'alcaldes respectivament, és que, en els darrers mesos, tot i que no tinguin relació entre els mateixos, s'ha disparat per l'esquena i al mig del carrer.

Sumat al modus operandi descrit, no sembla que tinguin cap mena de relació entre si cadascun dels tres tràgics successos. En primer terme, trobem el succés comès el 18 de novembre de 2021, quan un desconegut va assaltar per l’esquena a Valentín Moreno, el conegut assassí de la Vila Olímpica, en un carrer de Sant Adrià de Besòs. Dos trets, un d’ells al cap, van acabar causant la mort a l’hospital de Can Ruti.

D'altra banda, el 30 de novembre del mateix any, i menys de quinze dies després, es va repetir la història però al municipi de Cerdanyola del Vallès, i a plena llum del dia. Un home d’edat semblant, que tornava de deixar el seu fill a l’institut, va ser assassinat a sang freda mitjançant trets trets per l'esquena a pocs metres del bar on cada dia esmorzava per part d'un desconegut.

Finalment, la setmana passada, a la ciutat metropolitana de Santa Coloma de Gramenet, un home va aturar-se davant d’un taller mecànic, es va acostar a la víctima i va disparar a boca de canó, causant una ferida terminal al cap, en què tot i que ser traslladat crític a l’hospital de Can Ruti va acabar morint de matinada.

 
De moment, només hi ha una pista: d'on era l'home assassinat

En tots tres casos, encara no s’han pogut detenir els autors dels crims. Tanmateix, com avançava El Caso, respecte el crim produït a Santa Coloma de Gramenet, l'home assassinat a Santa Coloma parlava en rus, però tenia nacionalitat albanesa. En canvi, la dona i les seves filles, si bé també parlaven rus, tenien nacionalitat grega. Així mateix, segons fonts policials, es vincula aquesta tercera execució amb el tràfic de drogues.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme