Salvador Illa (PSC) denuncia que el govern de Pere Aragonès (ERC) implementa la política de l'extrema esquerra (CUP) en matèria de seguretat

19 de maig de 2022

Salvador Illa (PSC) denuncia que el govern de Pere Aragonès (ERC) implementa la política de l'extrema esquerra (CUP) en matèria de seguretat

Illa (PSC) lamenta el poc suport que reben els agents de la policia catalana per part de l’executiu de Pere Aragonès (ERC) i no en va considera que calen molts més recursos per garantir la seguretat ciutadana

 
Redacció

Divendres passat, 13 de maig de 2022, Salvador Illa (PSC) va denunciar que el govern de Pere Aragonès (ERC) implementa la política de l'extrema esquerra (CUP) en matèria de seguretat.

 
La socialdemocràcia, en defensa de la propietat privada i contra l'extrema esquerra

El primer secretari del PSC,Salvador Illa, ha denunciat que el govern de la Generalitat està aplicant les polítiques que exigeix l'extrema esquerra (CUP) en matèria de seguretat. En aquest sentit, Salvador Illa, ha lamentat que pel que fa a l’okupació d’habitatges 'hi ha hagut per part d’algunes formacions polítiques massa condescendència'.

Així mateix, en declaracions a Mataró Televisió, el líder dels socialistes catalans ha assegurat que 'quan una persona té un problema d’habitatge ha d’acudir al seu ajuntament i se li proporciona una solució'. Per a Illa (PSC), no s'han de permetre les okupacions.

Per a Salvador Illa (PSC), els alcaldes catalans estan especialment preocupats pels temes de seguretat ciutadana i que, per tant, 's’ha de donar suport, sense fissures, als agents de l’autoritat; siguin policies locals, siguin mossos d’Esquadra o siguin Cossos i Forces de Seguretat'.

 
Aturar els peus a la imposició de l'agenda marxista de l'extrema esquerra

Illa (PSC) ha afegit que és crític amb el govern de la Generalitat liderat per Pere Aragonès (ERC) perquè tenen un discurs i un plantejament captiu de la política cupaire en matèria d'inseguretat i que 'així no resoldrem els problemes de seguretat'.

D'altra banda, Illa (PSC) lamenta el poc suport que reben els agents de la policia catalana per part de l’executiu de Pere Aragonès (ERC). D'aquesta manera, el líder socialdemòcrata s’ha preguntat que 'com és possible que agents dels Mossos d’Esquadra que el 2017 van tenir una actitud heroica en combatre uns atemptats terroristes, que han sigut reconeguts com a víctimes de terrorisme, no se’ls hagi ni contestat d’una petició que feien d’ajuts'.

Finalment, Illa (PSC) es qüestiona 'quina moral poden tenir els Mossos d’Esquadra quan veuen això?' No en va, el líder socialdemòcrata considera que calen molts més recursos al servei de la policia per a garantir la seguretat ciutadana.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme