Salvador Balliu (JxCat), alcalde de Caldes de Malavella, defensa casa seva amb una destral davant d'uns okupes

26 d'abril de 2022

Salvador Balliu (JxCat), alcalde de Caldes de Malavella, defensa casa seva amb una destral davant d'uns okupes

Encara que els okupes ja siguin fora del domicili particular, JxCat ha abandonat el seu càrrec electe atès que no ha sortit a defensar l'actuació del mateix a favor de la propietat privada

 
Redacció

Durant la proppassada Setmana Santa d'enguany, 2022, Salvador Balliu (JxCat), alcalde de Caldes de Malavella, va sortir en defensa casa seva amb una destral davant d'uns okupes.

 
JxCat abandona un alcalde i president Consell Comarcal de La Selva

Un vídeo que ha corregut entre els veïns de Caldes de Malavella i s'ha difós per les xarxes mostra l'alcalde i president del consell comarcal de La Selva, Salvador Balliu (JxCat), que intenta fer fora uns okupes amb una destral a la mà.

A tot això, al vídeo, se sent com els ofereix una hora límit perquè abandonin la finca i els arriba a dir que l'han pagat per fer-los fora, mentre els exigeix que no el gravin.

Amb tot, encara que els okupes ja siguin fora del domicili particular, JxCat ha abandonat el seu càrrec electe atès que no ha sortit a defensar l'actuació del mateix a favor de la propietat privada.

 
Balliu (JxCat), una víctima més de l'okupació

Segons relata l'alcalde Balliu (JxCat), es va tractar d'una situació violenta en la qual es va patir per integrita. En aquest sentit, en declaracions a TV3, ha considerat que es va defensar d'una agressió.

A continuació, Balliu (JxCat) ha explicat que va anar a canviar els panys de casa seva perquè els okupes li havien dit que havien marxat, però se'ls va trobar amb uns pals i amb senyal manifest que el volien agredir.

D'altra banda, els grups municipals de l'oposició es plantegen demanar la dimissió de l'alcalde de JxCat quan aquest ha estat la víctima dels okupes. D'aquesta manera, contra qui presideix el Consell Comarcal de La Selva, SomCaldes, ERC i En Comú Podem consideren inadmissible que un propietari defensi la seva propietat malgrat la xacra social de l'okupació.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme