Salt (Gironès): reconegut un altre cop Mohamed Hrimiche, immigrant marroquí de 47 anys, que hauria drogat i robat la propietària de l'establiment del carrer Moreneta

25 d'abril de 2022

Salt (Gironès): reconegut un altre cop Mohamed Hrimiche, immigrant marroquí de 47 anys, que hauria drogat i robat la propietària de l'establiment del carrer Moreneta

Segons fonts policials, seria el mateix home immigrant de nacionalitat marroquina amb antecedents per robatoris amb el mètode de la submissió química a bars de l'àrea de Barcelona

 
Redacció

Dilluns abans de Setmana Santa, 11 d'abril de 2022, a Salt (Gironès), va ser reconegut un altre cop Mohamed Hrimiche, immigrant marroquí de 47 anys, que hauria drogat i robat la propietària de l'establiment del carrer Moreneta.

 
D'on és el sospitós delinqüent?

Els Mossos d'Esquadra investiguen un intent de robatori en un bar de Salt (Girona) amb el mètode de la submissió química. Segons s'ha pogut saber, dilluns de la setmana passada el sospitós va anar a un establiment situat al carrer Moreneta i va oferir una beguda a la propietària. La dona la va rebutjar però, finalment, va aconseguir que l'amo del local se la prengués. Immediatament, es va trobar malament i es va marejar.

Els Mossos d'Esquadra van obrir una investigació per identificar i aturar l'autor dels fets. Sospiten que es tractaria de Mohamed Hrimiche, un home immigrant marroquí de 47 anys, detingut l'agost passat, de 2021, per robar als bars de l'Hospitalet de Llobregat i Castelldefels utilitzant el mateix mètode.

 
Mesures penals

Segons confirmen fonts policials, suposaria un nou cas de temptativa de robatori perquè el lladre no va aconseguir emportar-se res del bar. Els Mossos, a tot això, han obert una investigació per localitzar-lo i aturar-lo.

De fet, quan les mateixes fonts consultades afirmen que el sospitós seria Mohammad Hrimiche, constatarien el mateix home amb antecedents per robatoris amb el mètode de la submissió química a bars de l'àrea de Barcelona. Al seu torn, els agents policials no ho confirmen oficialment però el cert és que les víctimes del bar de Salt l'haurien reconegut fotogràficament.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme