Salt: entitats pro-immigració acusen de racista l’ajuntament per haver plantat cara als okupes immigrants

22 de gener de 2021

Salt: entitats pro-immigració acusen de racista l’ajuntament per haver plantat cara als okupes immigrants

El nou reglament d’accés a l’habitatge de Salt, que prioritza joves, estudiants i persones vulnerables, refusa legalment individus sense permís de residència de llarga durada

 
Redacció

Dimarts, 19 de gener de 2021, com va avançar Catalunya al dia, diverses entitats anti-racistes van acusar l’Ajuntament de Salt —municipi gironès amb un 39% d’immigració segons l’Idescat— de voler canviar la demografia i la “fisonomia” del poble, alhora que justificant la conseqüent okupació d’immobles, segons denuncia el portaveu de l’Espai Antiracista de Salt i professor de la Universitat de Girona (UdG), Mostafà Shaimi.

 
Què passa, realment?

El nou reglament d’accés a l’habitatge de Salt, que prioritza joves, estudiants i persones vulnerables, refusa legalment individus sense permís de residència de llarga durada. Segons Àlex Barceló (ERC), regidor de Territori i Habitatge del municipi, el consistori es limita a obeir la Llei d’Estrangeria.

Així, un cop més, la llei esdevé culpable a ulls de la immigració que tracta d’aprofitar-se’n i que condemna quan no compleix amb les seves exigències malgrat, sovint, no tenir la ciutadania o, fins i tot, mancant de voluntat de naturalització.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme