Salou (Tarragonès): la fiscalia sol·licita que els dos immigrants il·legals sud-americans processats per violació siguin deportats després de complir sentència

18 de gener de 2022

Salou (Tarragonès): la fiscalia sol·licita que els dos immigrants il·legals sud-americans processats per violació siguin deportats després de complir sentència

Els immigrants il·legals dominicà i colombià en fer cas omís de les repetides peticions de la dona perquè paressin: la van continuar violant, mentre que van obligar la víctima a fer una fel·lació, malgrat que ella li deia que s'estava ofegant

 
Redacció

Avui, 18 de gener de 2022, la fiscalia ha sol·licitat que quan els dos immigrants il·legals colombià i dominicà processats per violació a una dona de a Salou (Tarragonès) hagin complert les dues terceres parts de la pena siguin deportats de l'Estat espanyol.

 
D'on són els presumptes violadors?

Els encausats són un immigrant dominicà (LMJ) i un altre immigrant, de nacionalitat colombiana, (JSLP). El primer, amb antecedents penals; i tots dos en situació d'il·legalitat a l'Estat esapanyol.

El fiscal relata que cap a les tres de la matinada del 17 d'agost del 2020, els acusats eren als voltants d'una discoteca del carrer Murillo de Salou, en companyia de dues persones, que no han estat identificades.

Els encausats es van trobar amb una coneguda, que els va presentar a la denunciant —de 22 anys— i a dos amics més. Després d'uns minuts on van estar conversant, tots van convenir a dirigir-se a la platja.

Durant el trajecte, els acusats van dir a la dona que els acompanyés a casa seva i que després la portarien de tornada al seu domicili amb cotxe, i ella es va negar.

 
Com i on es va produir la violació?

La denunciant es va quedar separada de la seva amiga, quedant-se en companyia dels acusats i els seus amics. Abans d'arribar a la platja, la dona i un dels acusats (JSLP), de mutu acord, es van separar de la resta del grup i van dirigir-se a l'entrada d'un pàrquing, ubicada a una zona poc transitada, per orinar. Quan van acabar, l'acusat es va acostar a la denunciant i, amb el consentiment d'aquesta, va començar a besar-la així com a fer-li tocaments per dins de la roba per tot el cos.

A continuació, de manera sobtada i brusca, li va tocar les parts íntimes, circumstància que la dona no havia consentit i que va provocar que quedés bloquejada, sense saber com reaccionar. L'home, segons relata, és conscient que la dona es trobava paralitzada i que no havia prestat el seu consentiment per fer-ho.

En aquell moment va acudir al lloc l'altre acusat, LMJ, que es va quedar observant el que passava, fet que va ser recriminat per la dona i li va dir que marxés. Però no ho va fer. I amb la complicitat del seu amic, va obligar la víctima a fer-li una fel·lació, malgrat que ella li deia que s'estava ofegant.

Mentrestant, JSLP, malgrat adonar-se de l'actuació del seu amic i de la situació en què es trobava la dona, la va continuar violant.

Posteriorment, els dos acusats es van intercanviar els papers. Tots dos homes, durant tot aquest temps, van fer cas omís de les repetides peticions de la dona perquè paressin així com de les contínues advertències d'aquesta que no volia fer el que estaven fent.

 
Mesures penals

Aquests dos homes que, presumptament, van violar dues vegades cadascun una dona a Salou, s'enfronten a 26 anys de presó, 16 més de llibertat vigilada —tenen prohibit d'acudir a la ciutat de Tarragona— i una ordre per la qual no poden acostar-se a menys d'un quilòmetre de la víctima durant 40 anys.

A més, l'hauran d'indemnitzar amb 320 euros per les lesions i 40.000 pels danys morals. El Ministeri Públic afegeix que quan hagin complert les dues terceres parts de la condemna siguin expulsats de l'Estat espanyol i que no puguin tornar en deu anys. El judici tindrà lloc demà dimecres, 19 de gener de 2022, a la Secció Segona de l'Audiència Provincial de Tarragona.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme