Sabater (CUP) vol nacionalitzar les mútues de salut privades

17 de gener de 2021

Sabater (CUP) vol nacionalitzar les mútues de salut privades
Fotografia per: Sergi Alcàzar

Segons l’ex-batllessa de Badalona i actual presidenciable cupaire, s'han d'expropiar 9.500 llits de la sanitat privada “de forma indefinida i sense compensació” per a lliurar-los a la sanitat pública

 
Redacció

Seguint l’aposta per la nacionalització dels serveis, com bé va impulsar ERC amb la Llei Celaá i el toc de mort contra l’escola concertada, la candidata Dolors Sabater (CUP) ha exigit a JxCat i ERC expropiar 9.500 llits de la sanitat privada “de forma indefinida i sense compensació” per a lliurar-los a la sanitat pública. Segons explica, per a “no repetir els errors” de la primera onada pandèmica de la Covid-19.

 
L'intervencionisme cupaire

Fa uns dies, el 9 de gener de 2021, Sabater ja va reblar a El Periódico que “progressivament cal una nacionalització dels serveis sanitaris”, argumentant que “tots els recursos han de ser gestionats públicament”. Tanmateix, en una altra línia de propostes envers les eleccions del 14-F, l’ex-batllessa de Badalona expressa que la CUP advoca per una renda bàsica universal, la creació d’una banca pública o el tancament dels CIE i regalar la ciutadania als immigrants il·legals.

 
Qui és Dolors Sabater?

Com bé recorda Crónica Global, Sabater —aleshores amb Badalona en Comú— ja va demostrar la seva ineficàcia al capdavant de l’Ajuntament de Badalona, càrrec d’on fou expulsada per moció de censura l’any 2018 arran del seu desori polític. Entre d’altres, abandonant la inversió en serveis socials i l’economia municipal amb decisions deficients i erràtiques que va tractar d’encobrir amb proclames processistes.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 783 lectors

Meme