Sabater (CUP) demana la dissolució de la BRIMO (Mossos): l'extrema esquerra vol 'dialogar' amb els saquejadors

19 de febrer de 2021

Sabater (CUP) demana la dissolució de la BRIMO (Mossos): l'extrema esquerra vol 'dialogar' amb els saquejadors
Fotografia per: Martí Urgell

L'extrema esquerra catalana (CUP) s’aprofita dels fets violents arran de la detenció del raper comunista Pau Rivadulla (Pablo Hasél) per condicionar la formació de Govern i demanar la dimissió del conseller d’Interior Miquel Samper (JxCat)

 
Redacció

Dimarts passat, 16 de febrer de 2021, la detenció del raper comunista Pau Rivadulla (Pablo Hasél) va desencadenar tot un seguit de protestes i aldarulls que, a Catalunya, ha acabat, segons Tarragona Digital, amb la detenció d’almenys 29 persones. Malgrat el dret legítim a la protesta, la realitat és que el que ha començat com a una reivindicació de la llibertat d’expressió ha esdevingut un pretext per a la violència, el vandalisme i el saqueig a diversos establiments comercials.

Fruit de la contenció policial, també hi ha hagut diversos ferits arreu del territori, on s’inclou la pèrdua de l’ull d’una manifestant per l’impacte d’una bala de goma a Barcelona. Una nefasta conseqüència causada per l’encrueliment de la defensa d’un raper amb quatre condemnes i una causa judicial oberta que també ha causat greus destrosses a la comissaria dels Mossos de Vic.

 
CUP s’aprofita dels fets violents per condicionar la formació de Govern

Quant als fets, Dolors Sabater (CUP), ha reblat a Els Matins de TV3 que condicionarà la formació de Govern segons diversos criteris anti-policials per a canviar-ne el model a Catalunya, entre els quals hi consten la dimissió de Miquel Samper (JxCat), conseller d’Interior, o la dissolució de la BRIMO.

Segons Sabater (CUP), qui titlla els Mossos d’anti-democràtics, és la presència de la policia la que “produeix els actes violents”, presenciats com “una gent que està a punt d’atacar”. Així, entre d’altres, l’estratègia de la CUP contra els aldarulls seria “mediar” amb els saquejadors assumint que, en la seva utopia, aquests fets no es produirien.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme