Sabadell: judici contra quatre immigrants il·legals marroquins i okupes per violació múltiple contra una noia

8 d'abril de 2021

Sabadell: judici contra quatre immigrants il·legals marroquins i okupes per violació múltiple contra una noia
Fotografia per: TV3

La investigació sobre la ‘Manada de Sabadell’, a qui la Fiscalia demana entre 37 i 41 anys de presó, ha suposat ja 9 detinguts

 
Redacció

Ahir, 6 d’abril de 2021, es va iniciar a l’Audiència de Barcelona el judici contra un grup de quatre immigrants d’origen marroquí —i sense permís de residència segons La Vanguardia— per la violació múltiple i durant 8 hores d’una noia en una nau industrial okupada la matinada del febrer de l’any 2019. Dels cinc marroquins, dos romanen a presó preventiva, un altre a rebel·lia i un quart en llibertat provisional.

 
Mesures penals contra els delinqüents

Segons les investigacions i el testimoni de la víctima, sota el nom de la «Manada de Sabadell» i amb un total de nou detinguts que van fer la víctima témer per la seva vida, un cinquè agressor va fugir en ser posat en llibertat —el qual està sota ordre de detenció internacional— sumant-hi un darrer encara sense arrestar.

Ahir, dimecres 7 d'abril de 2021, tindrà lloc la declaració dels acusats, entre la vintena i la trentena d’edat i pels quals la Fiscalia demana entre 37 i 41 anys de presó per agressió sexual segons avança El País. Tanmateix, i a banda de les prohibicions d’acostament a la víctima i la demanda de cinc anys de llibertat vigilada, la Fiscalia també demana deportar els acusats en obtenir el tercer grau o la llibertat condicional sense retorn possible en 10 anys.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme