Sabadell: dos magrebins demanen un taxi per assaltar i robar dos mòbils al taxista trencant-li costelles, el nas, i el llavi

3 d'octubre de 2021

Sabadell: dos magrebins demanen un taxi per assaltar i robar dos mòbils al taxista trencant-li costelles, el nas, i el llavi

Martínez començava la carrera de Torre-Romeu a Barberà del Vallès a dos quarts de quatre de la matinada, tal com indicaren els dos clients d'origen magrebí, i va ser brutalment agredit per ambdós de manera premeditada

 
Redacció

Com avançava iSabadell, dos magrebins demanen un taxi per assaltar i robar dos mòbils al taxista trencant-li costelles, el nas, i el llavi. La víctima, Jacinto Martínez, taxista sabadellenc que fa 18 anys que es dedica a aquesta professió i, a més, ha estat president de Ràdio Taxi a Sabadell, ha patit una forta agressió per part de dos clients mentre estava de servei divendres a la matinada, 1 d'octubre de 2021.

Segons fonts hospitalàries de l'Hospital Universitari del Parc Taulí de Sabadell, ha acabat amb dues costelles partides, el nas trencat, el llavi rebentat, la llengua morada, set punts al cap i només pot obrir lleugerament l’ull dret. Al seu torn, el taxista assegura que el brutal atac estava premeditat i denuncia un augment de conductes violentes en els darrers anys.

 
Modus operandi

Martínez començava la carrera de Torre-Romeu a Barberà del Vallès, tal com indicaren els dos clients d'origen magrebí. Eren dos quarts de quatre de la matinada al carrer Sau sabadallenc, al barri de Torre-Romeu. Un dels dos magrebins va pujar davant i l’altre a darrere. El de darrere no duia mascareta i quan el taxista va demanar-li que se la posés, va dir que se l’havia deixat.

El taxista va deixar-ho passar i va baixar una mica les quatre finestres. Tanmateix, es va empipar perquè aleshores el magrebí del darrere es col·locava al seient del mig i li va haver de demanar que, si us plau, es posés a un costat perquè si no, no tenia prou visibilitat per conduir.

A l’últim carrer de Badia a Barberà, abans de creuar la via, a punt d'arribar-hi, el magrebí de davant es va descordar el cinturó i el taxi va començar a pitar, motiu pel qual el taxista li va dir que s’havia descordat massa ràpid i l'al·ludit va dir que ja era igual, que ja gairebé havíem arribat. En aquell moment, aquest magrebí va enviar un àudio de WhatsApp dient que estaven arribant a la destinació amb un taxi i van començar l'agressió contra Martínez fins que se’n van cansar.

 
Mesures penals

Un delicte de lesions consisteix a deteriorar la integritat corporal o la salut física o mental d'una altra persona. A partir de la reforma del Codi Penal de 2015, es van despenalitzar les faltes; per això, les lesions es consideren com a actes delictius, ja requereixin o no tractament mèdic o quirúrgic.

Segons l'article 148 del mateix cos legal, les lesions seran castigades amb la pena de presó de dos a cinc anys de presó, atenent al resultat causat o risc produït, considerant a més que s'han utilitzat formes concretament perilloses per a la vida o salut, física o psíquica, del lesionat.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme