Rufián (ERC) insulta a qui defensi la independència durant l'epidèmia

25 de setembre de 2020

Rufián (ERC) insulta a qui defensi la independència durant l'epidèmia

El portaveu del processisme d'esquerres al Congrés dels Diputats, creu que en lloc de la independència, escolliria una vacuna per a la Covid-19

 
Redacció

Gabriel Rufián (ERC), durant una entrevista amb El Diario el dimarts passat, 22 de setembre de 2020, el portaveu del processisme d'esquerres al Congrés dels Diputats va tornar a advocar per la deriva d’ERC envers Catalunya: en lloc d’independència, escolliria una vacuna per a la Covid-19, opinant que aquesta elecció “et fa més útil i més realista”.

Considerant, aleshores, que qui defensi la independència “té un problema”. A més, Rufián també entén que “demanar un escenari comú” desestimant la independència “no et fa partidista, et fa patriota”.

En referència al llibre recentment publicat pels seus companys de partit, Marta Rovira i Oriol Junqueras, Rufián coincideix en “arribar a moltíssima més gent” –raó de l’auge d’espanyolistes que votaria ERC a les properes eleccions com va determinar l’enquesta la darrera enquesta del CEO– al·legant que “això no et fa menys independentista, sinó més conscient de la situació”.

Obstinat en no desmarcar-se de la línia dialogal i col·laboracionista d’ERC, Rufián afirma que “el futur de la política és el diàleg”, el qual consolidarà Catalunya en l’autonomisme.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme