Rufián (ERC) acusa a Twitter de ‘nazi’ a Sílvia Orriols, regidora de Ripoll i promotora d’Aliança Catalana

8 de desembre de 2020

Rufián (ERC) acusa a Twitter de ‘nazi’ a Sílvia Orriols, regidora de Ripoll i promotora d’Aliança Catalana

Diputat a sou de l’Estat espanyol amb retribucions de fins a 85.719 euros anuals, Rufián procura una aliança espanyola d’esquerres contra l'independentisme que defensa Catalunya

 
Redacció

Dissabte, 5 de desembre de 2020, el diputat del Congrés dels Dipuats de l’Estat espanyol, Gabriel Rufián (ERC), va compartir una piulada a Twitter d’una vinyeta acusant de "nazi" Sílvia Orriols, regidora de Ripoll i promotora d’Aliança Catalana, i qui a més va ser duta a judici per fals delicte d’odi per l’associació islàmica Annour, responsable de la contractació de l’imam salafista i responsable dels atemptats del 17-A Abdelbaki Es-Satty. 
Rufián en fa befa de tot, fins i tot del nazisme

Amb aquesta acció, Rufián banalitza el nazisme amb una retòrica populista d’esquerres que cerca l’ús d’adjectius pejoratius, com també la recurrent etiqueta de "feixista", emprada alhora per diputats pro-immigració il·legal com Ruben Wagensberg (ERC), per a desprestigiar qualsevol individu que no combregui amb el seu ideari.

D'aquesta manera, el populisme autoritari intenta imposar el seu pensament únic mitjançant el totalitarisme moral de l'esquerra, falsament partidari de la pluralitat i la batalla d'idees i, en efecte, profundament anti-democràtic. 
Diners públics per fomentar el fet anti-català

Mentrestant, Rufián, electe a sou de l’Estat espanyol amb retribucions de fins a 85.719 euros anuals, sotmet Catalunya des del Congrés dels Diputats amb lleis com, per exemple, la Llei Celaá, la qual no assegura la preservació del català, sinó que condemna l’escola concertada a una progressiva desaparició. Així, l'Estat espanyol en garanteix una crossa col·laboracionista per silenciar l'independentisme a Catalunya.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme