Rubí: un botiguer pakistanès és apunyalat al coll mentre perseguia als lladres que havien atracat la seva botiga

11 d'octubre de 2021

Rubí: un botiguer pakistanès és apunyalat al coll mentre perseguia als lladres que havien atracat la seva botiga

Un home de nacionalitat pakistanesa que regentava una botiga d'alimentació a la plaça Onze de Setembre i que va ser atacat després de robar-li una ampolla de rom al voltant de les onze de la nit

 
Redacció

El passat divendres 8 d'octubre de 2021, a les onze de la nit, un botiguer pakistanès va ser apunyalat al coll mentre perseguia als lladres que havien atracat la seva botiga de Rubí. L'endemà, el municipi del Vallès Occidental va llevar-se amb la desgràcia de la mort d'un home de 35 anys de nacionalitat pakistanesa a causa d'una agressió amb arma blanca entre la plaça Onze de Setembre i el carrer de Magí Ramentol.

 
Com va succeir l'apunyalament al coll?

Tal com avançava Tot Rubí, es tracta d'un home pakistanès que regentava una botiga d'alimentació a la plaça Onze de Setembre i que va ser atacat després de robar-li una ampolla de rom al voltant de les onze de la nit. La primera versió apuntava que el robatori havia estat d'un telèfon mòbil, així ho explicava la periodista de successos Anna Punsí, però finalment aquest supòsit s'ha descartat.

La segona versió, va arribar de la mà de la periodista Cristina Garcia de la SER, qui assenyalava que un cop patit el robatori, l'home va perseguir a dos nois presumptament autors del delicte fins a aconseguir recuperar l'ampolla pel carrer Magí Ramentol direcció Mercat. En aquest moment, es produiria l'atac on el botiguer va patir dues punyalades, una al coll i una altra al pit. Després, l'home tornaria dessagnant-se cap a la botiga, on malauradament el Servei d'Emergències Mèdiques no van poder salvar-li la vida.

Des del SEM han afirmat que al lloc dels fets van acudir quatre dotacions que van fer assistència a la víctima i confirmat que va morir per una ferida en el coll abans de poder ser traslladada a l'hospital. Això no obstant, els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Metropolitana Nord estan investigant el cas, que es troba sota el secret de les actuacions, segons han assenyalat en un comunicat. El cos també ha afirmat que s'hi van presentar per una baralla amb mort per lesions compatibles amb arma blanca i segons alguns testimonis, els agressors serien joves d'uns 20 anys que encara no han estat identificats.

Els veïns i veïnes de la zona estan consternats i molts d'ells han volgut mostrar les seves condolences amb un altar improvisat a la mateixa botiga. Espelmes, rams de flors, i escrits on destaquen l'amabilitat del noi així com deixen constància de la preocupació del poble per la inseguretat que es viu en els darrers mesos a la ciutat. "Han apunyalat i matat al nostre veí per robar-li una misèria. Què està passant a Rubí? Que la terra et sigui lleu", apuntava un dels cartells penjats a la botiga de la víctima.

 
Mesures penals

El delicte d'homicidi és un delicte contra la vida humana que es produeix quan una persona mata a una altra. L'acció típica es configura pel verb matar, és a dir, privar de la vida a una altra persona. En aquest cas, la mort ha estat una conseqüència de la manera d'obrar de l'immigrant de nacionalitat líbia.

El homicidi dolós es troba tipificat a l'article 138 del Codi Penal, establint que qui mati a altri ha de ser castigat, com a reu d'homicidi, amb la pena de presó de deu a quinze anys.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme