Rosselló (Segrià): detinguts dos marroquins de 23 i 31 anys per agredir sexualment una noia discapacitada de 16 anys

28 de setembre de 2021

Rosselló (Segrià): detinguts dos marroquins de 23 i 31 anys per agredir sexualment una noia discapacitada de 16 anys

Un marroquí hauria estat l'autor material de la violació, mentre que l'altre individu, també de nacionalitat marroquina, hauria gaudit veient-la i, al seu torn, no hauria fet res per impedir-la

 
Redacció

Ahir, dilluns 27 de setembre de 2021, com avançava Segre.com, van ser detinguts dos marroquins de 23 i 31 anys per agredir sexualment una noia discapacitada de 16 anys. Així mateix, segons fonts policials, un hauria estat l'autor material de la violació, mentre que l'altre hauria gaudit veient-la i, al seu torn, no hauria fet res per impedir-la.

Ara, a més, avui, 28 de setembre de 2021, han estat detinguts els altres dos altres companys de pis còmplices dels arrestats atès que haurien estat testimonis de l'agressió sexual i no haurien fet res tampoc per impedir-la. De moment, per tant, els quatre detinguts es troben a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida, on se'ls pren declaració amb previsió que demà dimecres, 29 de setembre de 2021, passin a disposició judicial.

 
Manifestació de rebuig social a la violació perpetrada pels marroquins

Ahir, 350 persones es van manifestar davant de l’ajuntament de Rosselló, municipi de la comarca del Segrià, per denunciar la violació patida diumenge, 26 de setembre de 2021, per una veïna de 16 anys i amb una discapacitat.

La família de la víctima, també marroquina, va agrair el suport del veïnat que va participar en la recerca de la menor el proppassat diumenge, dia en què va suceeix la violació. La protesta veïnal calama perquè es faci justífica a fi d'erradicar aquests delictes i que els nens puguin sortir al carrer a jugar sense amenaces. Finalment, un centenar de veïns es va desplaçar fins a l’habitatge dels detinguts, però la presència dels Mossos d'Esqueadra en va evitar incidents.

 
Mesures penals

Segons l’article 181 del Codi Penal, l’agressor estaria sota una pena d’1 a 3 anys de presó o multa de 18 a 24 mesos per un delicte d’abusos sexuals.

D'altra banda, si l’immigrant fos il·legal, la pena del delicte comès, la qual comporta la privació de llibertat durant un període superior a l’any, comportaria la deportació segons s’estableix a l’article 57 de la Llei d’Estrangeria.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme