Roses: llibertat provisional per Hakem Azouz després d'haver atropellat una parella de turistes francesos

12 de maig de 2021

Roses: llibertat provisional per Hakem Azouz després d'haver atropellat una parella de turistes francesos

Acollint-se al dret de no declarar, Hakem Azouz, qui hauria consumit alcohol durant l’esmorzar marcant 0’63 en la prova d’alcoholèmia i ara sota dues penes de presó d’1 a 4 anys per homicidi imprudent, haurà de comparèixer cada setmana als jutjats de Figueres

 
Redacció

Dissabte, 8 de maig de 2021, un immigrant d’origen presumiblement marroquí —veí de Figueres segons els mitjans i amb el nom de Hakem Azouz, de 40 anys d’edat— va atropellar mortalment una parella de jubilats francesos en un pas de vianants a la Ronda Ferran Cufí de Roses (Girona), on circulava begut. Concretament, Azouz va marcar 0’63 en la prova d’alcoholèmia i hauria consumit alcohol durant l’esmorzar amb els seus companys de l’obra on treballava.

 
Mesures penals

L’autor de l’atropellament, de qui no se’n coneixen antecedents i qui es mostra penedit dels fets assegurant que no va veure la parella, va passar a disposició judicial ahir. Preveient una pena de presó de 3 a 6 mesos, multa o feina comunitària i la privació del dret a conduir entre 1 i 4 anys segons l’article 379 del Codi Penal per circular superant la taxa d’alcohol permesa, Azouz també estaria sota dues penes de presó d’1 a 4 anys per homicidi imprudent per cada mort, segons l’article 142.

Tot i així, segons Empordà Info, Azouz, qui s’havia acollit al dret de no declarar, ha quedat en llibertat provisional, amb la causa encara oberta i sota mesures cautelars per l’autor de l’atropellament com la retirada del passaport i la prohibició de sortir del territori o compareixences setmanals als jutjats.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme