Ricard Ustrell (Planta Baixa) promociona el comunisme entrevistant Xavier Giró (UAB): es normalitza a TV3 el discurs totalitari de l'extrema esquerra contra l'economia de mercat i la propietat privada

24 de gener de 2022

Ricard Ustrell (Planta Baixa) promociona el comunisme entrevistant Xavier Giró (UAB): es normalitza a TV3 el discurs totalitari de l'extrema esquerra contra l'economia de mercat i la propietat privada

Giró (UAB) ha manifestat vindicar-se com a comunista sense cap estupefacció ni del propi Ustrell (TV3), a més de les successives clames contra el capitalisme, sent el model econòmic que ha tret més gent de la pobresa

 
Redacció

Avui, 24 de gener de 2022, Ricard Ustrell (Planta Baixa) ha promocionat el comunisme entrevistant Xavier Giró (UAB): es normalitza a TV3 el discurs totalitari de l'extrema esquerra contra l'economia de mercat i la propietat privada.

 
L'extrema esquerra té un aliat a TV3: Ricard Ustrell (Planta Baixa)

Ricard Ustrell (Planta Baixa) ho ha tornat a fer: ha normalitzat el discurs de l'extrema esquerra totalitària. Aquest cop, però, ha estat a redós d'una entrevista al periodista jubilat Xavier Giró, qui ha estat professor a la UAB de Periodisme Polític.

Giró (UAB) ha manifestat vindicar-se com a comunista sense cap estupefacció ni del propi Ustrell (TV3). En aquest sentit, ha afirmat davant l'audiència la voluntat que la societat catalana sigui igualitària, és a dir, de pensament únic, i que les propietat privada quedi usurpada per l'Estat a efectes que hi hagi equipament públics que s'apoderin de l'esfera individual dels catalans.

Si no n'hi hagués prou, el mateix Giró (UAB), docent universitari durant més de tres dècades, ha celebrat ser anti-capitalista a la televisió pública catalana. Aquest posicionament contrari a l'economia de mercat ha comptat amb l'aquiesciència d'Ustrell (TV3), a més de les successives clames contra el capitalisme, sent el model econòmic que ha tret més gent de la pobresa.

 
La motxilla d'escàndols d'Ustrell (Planta Baixa)

D'una banda, la setmana passada Ustrell (Planta Baixa) no va demanar que Aragonès (ERC) digués com i quan es farà la independència, sinó que va conversar sobre l'edat del president, qui, amb 39 anys, ha lamentat que sovint se'l menystingui pel fet de ser jove.

D'altra banda, el setembre del 2020, el co-director del programa va propagar la teoria anti-catalana que el foment del castellà genera audiència a TV3, obviant d'aquesta manera la desprotecció del català i el menyspreu als catalanoparlants.

Un altre cas significatiu del discurs totalitari de l'extrema esquerra va ser quan Ustrell (TV3) va aplaudir Cédric Herrou el maig de 2021, el qual va justificar el tràfic de persones contra el control fronterer de França, quan aquest últim obeeix a vetllar pels afers anti-terroristes i de seguretat nacional.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme