Regne Unit: l'heroi taxista, David Perry, tanca el terrorista suïcida, que era un refugiat sirià de 32 anys, a dins del cotxe abans que pugui explotar a un hospital de Liverpool

17 de novembre de 2021

Regne Unit: l'heroi taxista, David Perry, tanca el terrorista suïcida, que era un refugiat sirià de 32 anys, a dins del cotxe abans que pugui explotar a un hospital de Liverpool

La policia britànica ha identificat el sospitós passatger que va morir durant l'explosió al taxi: es tracta d'Emad el Swealmeen, un refugiat sirià de 32 anys, conegut també com a Enzo Almeni després de la seva conversió al cristianisme

 
Redacció

Diumenge al matí, 14 de novembre de 2021, el Regne Unit va patir un nou episodi d'atac terrorista islamista, però amb un final frustrat per l'islamisme. Gràcies a l'heroi taxista, David Perry, qui va tancar el terrorista suïcida, que era un refugiat sirià de 32 anys, a dins del cotxe abans que pugui explotar a un hospital de Liverpool, evitant així una massacre.

 
El taxista que va evitar una massacre

El conductor d'un taxi que va explotar a l'exterior de l'Hospital de Dones de Liverpool està sent aclamat com un heroi després d'informacions que havia atrapat un terrorista suïcida dins del vehicle.


Paral·lelament, s'han fet tres detencions en virtut de la Llei de terrorisme arran de l'explosió, tot i que no s'han publicat descripcions dels sospitosos més enllà del seu sexe i edat.

Segons el Daily Mail diuen que al conductor del taxi se li va demanar inicialment que anés un viatge a l'església catedral anglicana del Crist Ressuscitat de Liverpool, on es realitzava una missa de record en què van assistir-hi més d'un miler de militars, veterans, funcionaris i membres del públic tant dins com fora de l'edifici s'estava detingint. Era el Dia del Record, dia commemoratiu en què els Estats membres de la Commonwealth —des del final de la Primera Guerra Mundial— honoren les forces armades que han mort en el compliment del seu deure.

Això no obstant, el passatger del taxista va demanar que el portessin al centre de la ciutat després que es va fer evident que les carreteres que conduïen a la catedral estaven bloquejades. Però quan passaven per davant de l'Hospital de la Dona de Liverpool, va demanar que s'hi anés, i aleshores el taxista es va adonar que l'individu tenia una mena de llum enganxada i que no semblava que estigués bé.

Així mateix, en una fracció de segon, el taxista va sortir del cotxe i el va tancar amb el terrorista islamista a dins, i aquest últim va fer detonar l'explosiu.

Finalment, La policia britànica ha identificat el sospitós passatger que va morir durant l'explosió al taxi: es tracta d'Emad el Swealmeen, un refugiat sirià de 32 anys, conegut també com a Enzo Almeni després de la seva conversió al cristianisme.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme