Regne Unit: l'ex-jutge del Tribunal Suprem britànic Lord Jonathan Sumption adverteix que la nova onada europea d'autoritarisme Covid ha exposat la facilitat amb què la societat pot ser subvertida pel pànic

24 de novembre de 2021

Regne Unit: l'ex-jutge del Tribunal Suprem britànic Lord Jonathan Sumption adverteix que la nova onada europea d'autoritarisme Covid ha exposat la facilitat amb què la societat pot ser subvertida pel pànic

Segons l'ex-jutge, no hi ha límits quan es restringeix i l'absència d'escrúpols morals en la recerca del que es considera un bé públic, és el primer símptoma del totalitarisme

 
Redacció

Després que Àustria hagi entrat en un bloqueig total, en què el país europeu hadeclarat un mandat legal perquè tots els residents es vacunin a partir de l'1 de febrer de 2022 o bé s'enfrontin a multes o, potencialment, a la presó per no haver-se vacunat, l'ex-jutge del Tribunal Suprem britànic Lord Jonathan Sumption adverteix que la nova onada europea d'autoritarisme Covid ha exposat la facilitat amb què la societat pot ser subvertida pel pànic.

 
Els no vacunats estan desprotegits

De fet, Àustria s'ha convertit en el primer país occidental, i un dels primers del món, a fer obligatòria la vacunació contra el virus xinès. Així mateix, l'ex-jutge, que va formar part del Tribunal Suprem britànic del 2012 al 2018 i anteriorment va advertir que Gran Bretanya podria convertir-se en un estat policial, ha reflectit en un article d'opinió publicat a The Telegraph com diversos països de l'Europa continental estaven cedint pas al pànic i que els no vacunats estan sent exclosos d'un ventall cada cop més ampli de drets bàsics.

En aquest sentit, Sumption advoca que Àustria els ha criminalitzat. D'altra banda, la policia neerlandesa ha disparat contra els manifestants anti-confinament, ferint-ne greument alguns d'ells. Per tant, segons l'ex-jutge, estem assistint a la bogeria definitiva dels polítics atemorits que no poden acceptar que siguin impotents davant d'alguns fenòmens naturals.

 
Camí del totalitarisme moralista de l'esquerra

A tot això, Lord Sumption també adverteix que els confinaments suposadament temporals, que segons ell sembla que no funcionen als països en la seva cinquena onada de pandèmia i el seu tercer o quart bloqueig, suposen que aquestes restriccions estan en perill de ser forçades, i això vol dir que generen canvis permanents sobre les persones en la seva forma de vida.

L'ex-jutge, finalment, afirma que no hi ha límits quan es restringeix i que l'absència d'escrúpols morals en la recerca del que es considera un bé públic, és el primer símptoma del totalitarisme. La reducció dels éssers humans a mers instruments de política estatal és la següent, segons Sumption.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme