Regne Unit: la reina britànica Elisabet II trasllada en el missatge de Nadal que el naixement de Crist dóna esperança per a una 'nova alba amb un potencial infinit'

26 de desembre de 2021

Regne Unit:  la reina britànica Elisabet II trasllada en el missatge de Nadal que el naixement de Crist dóna esperança per a una 'nova alba amb un potencial infinit'

La reina, en confiança amb el poble britànic, comparteix que la família és el pilar amb el qual valorar la meravella de les festes nadalenques a través dels ulls dels més petits

 
Redacció

La vigília de Nadal, la reina britànica Elisabet II, de 95 anys, ha traslladat en el missatge de Nadal que el naixement de Crist dóna esperança per a una 'nova alba amb un potencial infinit'.

 
Els valors que transmet el Nadal

Tot i que en el seu missatge nadalenc a la Commonwealth britànica la monarca va plorar la mort del seu difunt marit, el seu consort, el príncep Felip, que va morir als 99 anys l'abril d'enguany, ha considerat que el Nadal pot ser dur per a aquells que han perdut éssers estimats, sent també un moment de molta felicitat i bon humor per a molts.

En aquest sentit, la reina ha considerat que la vida consisteix en separacions finals i per això hem de tenir en compte que som el relleu d'una història i l'hem de passar a les següents generacions, en al·lusió a la pèrdua del seu marit, el Duc d'Edimburg i en clara voluntat d'educar la mainada de tota la Commonwealth.

Elisabet II ha destacat acat l'esperit de renovació de la història del Nadal, dient que els adults que es poden atiar de preocupacions haurien de mirar als nens perquè recordin veure l'alegria en les coses senzilles. Així mateix, la reina, en confiança amb el poble britànic, comparteix que la família és el pilar amb el qual valorar la meravella de les festes nadalenques a través dels ulls dels més petits. En aquest sentit, ha expressat que la història de Nadal és el naixement d'un nen en què hi ha una nova alba amb un potencial infinit.

 
70 anys de regnat, exemple de monarca

La monarca britànica també va destacar amb interès les celebracions del jubileu de platí de l'any vinent, que marcaran els setanta anys que ha regnat a Gran Bretanya.

Per això, la reina dels britànics espera que les celebracions siguin una oportunitat perquè la gent de tot arreu gaudeixi d'una sensació de convivència; una oportunitat per agrair els enormes canvis dels darrers setanta anys —socials, científics i culturals— i també per mirar endavant amb confiança.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme