Regne Unit: el primer ministre conservador britànic Boris Johnson retira les restriccions Covid-19 havent aconseguit protegir la salut, mantenir baix l'atur i restaurar l'economia

20 de gener de 2022

Regne Unit: el primer ministre conservador britànic Boris Johnson retira les restriccions Covid-19 havent aconseguit protegir la salut, mantenir baix l'atur i restaurar l'economia

Johnson ha asseverat que no caldran els passaports obligatoris de Covid-19 per entrar a discoteques i grans esdeveniments, mentre que les mascaretes ja no seran obligatòries

 
Redacció

Ahir, dimecres 19 de gener de 2022, al Regne Unit, el primer ministre conservador britànic Boris Johnson va anunciar a la Cambra dels Comuns que la majoria de les restriccions que hi ha en aquests moments pel virus xinès Covid-19 i que s'apliquen a Anglaterra expiraran el proper 27 de gener d'enguany. D'aquesta manera, retira les restriccions Covid havent aconseguit protegir la salut, mantenir baix l'atur i restaurar l'economia.

 
La post-pandèmia del virus xinès: tornar a la normalitat

El primer ministre britànic conservador Boris Johnson ha instat a la gent a continuar prenent mesures individualment per mantenir el virus xinès a ratlla; en concret, el rentat de mans, la ventilació de les habitacions i l'autoaïllament si és positiu. A tot això, ha precisat als que no estaven vacunats perquè s'apropin a rebre la seva corresponent vacuna.

A més, Johnson ha asseverat que no caldran els passaports obligatoris de Covid-19 per entrar a discoteques i grans esdeveniments, tot i que les empreses podrien optar per utilitzar el passi NHS Covid si així ho desitgen. Així mateix, ja no s'aconsellaria a les persones que treballin des de casa i ha instat que els treballadors parlin amb els seus caps del seu retorn a les oficines.

 
Recuperar la llibertat individual

D'altra banda, les mascaretes ja no seran obligatòries, tot i que encara es recomana a la gent que les porti en espais tancats o concorreguts i quan es trobin amb desconeguts. D'aquesta manera, l'alumnat de secundària ja no haurà de portar mascaretes a les aules i les directrius governamentals sobre el seu ús a les zones comunes s'eliminaran ben aviat.

En aquest sentit, es preveu que en els propers dies s'esperen més anuncis sobre la flexibilització de les regles de viatge i les restriccions a les visites a domicilis a Anglaterra.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme