Raquel Sans (TV3) lloa les polítiques anti-policia de Joe Biden i celebra el qüestionable veredicte de culpabilitat de Derek Chauvin

23 d'abril de 2021

Raquel Sans (TV3) lloa les polítiques anti-policia de Joe Biden i celebra el qüestionable veredicte de culpabilitat de Derek Chauvin

Raquel Sans, actual presentadora del TN Migdia de TV3, subscriu el relat de l'esquerra estatunidenca, fent campanya pel Partit Demòcrata i afalagant-ne les polítiques d'identitat i anti-policia després de la mort de George Floyd

 
Redacció

Aquesta setmana, l’agent de policia Derek Chauvin va ser finalment declarat culpable d’haver mort George Floyd mentre procedia a la seva detenció, en una combinació de factors que, més enllà de la dura immobilització exercida, reuneixen consum de drogues, problemes cardíacs i contagi de Covid-19.

Tot i així, experts com l’advocat Alan Dershowitz han titllat el veredicte de qüestionable a causa de la pressió externa que ha convertit el judici en una cacera de bruixes sota el pretext de les proclames de moviments d’extrema esquerra com Black Lives Matter.

La mort de Floyd va ser detonant de tot un reguitzell de violentes protestes i saquejos, així com d’una metàstasi de les teories radicals de l’extrema esquerra nord-americana que han causat una pregona fractura als EUA. Alhora que, tant filtrades al Partit Demòcrata com exercides contra tothom i tot mitjançant la cultura de la cancel·lació, han esdevingut eines per a esbiaixar l’opinió pública aplicant la mort civil a qui no hi combregui.

 
Raquel Sans (TV3) contra la policia estatunidenca

Enmig del posicionament mediàtic, TV3 va postular-se en favor del relat de l’extrema esquerra, arribant al punt de trobar-hi corresponsals com Xesco Reverter (TV3) fent campanya directa pel Partit Demòcrata durant la cobertura de les eleccions estatunidenques. I ara, en conèixer-se el veredicte sobre Chauvin, Raquel Sans (TV3), ex-corresponsal de la televisió pública a Washington, ha afalagat les polítiques anti-policia del president Joe Biden a Els matins de TV3.

Així, Sans, actual presentadora del TN Migdia de TV3, defensa l’existència d'un inventat racisme estructural —afirmant que Trump va contribuir a la victòria de Biden per haver menystingut el racisme— i celebra que ara els policies s’ho pensaran dues vegades abans d’actuar, tot fantasiejant que el passat esclavista dels EUA ha deixat un pòsit racista avui. Fet pel qual valora positivament les polítiques d'identitat de la vicepresidenta Kamala Harris i el projecte de llei de Biden que, sota el nom de George Floyd, permetria deixar de finançar els governs locals si no revisen el seu sistema policial.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme