Pujol en desacord amb la divisió entre JxCat i PDeCAT

27 de setembre de 2020

Pujol en desacord amb la divisió entre JxCat i PDeCAT

Jordi Pujol, fundador de Convergència, a Carles Puigdemont (JxCat): “sense Unió, no hauria pogut guanyar les primeres eleccions” del 1980

 
Redacció

D’acord amb el periodista Salvador Sostres, en un article publicat a l’ABC en què es fa ressò d’una carta de Jordi Pujol enviada al dirigent processista establert a Brussel·les, la fugida i manutenció de l’ex-president Carles Puigdemont (JxCat) —entre altres despeses finançades pel PDeCAT—, ha suposat un dispendi de 2,5 milions d’euros. Sostres, a més, assegura que el partit post-convergent també ha destinat diners per als processistes presoners, Josep Rull, Jordi Turull i Quim Forn.

Sostres també anota que la carta de Jordi Pujol, fundador de l'antiga Convergència, mostrava el seu desacord amb l’escissió de Puigdemont del PDeCAT servint-se del paral·lelisme amb què “sense Unió, no hauria pogut guanyar les primeres eleccions” del 1980.

Així, Sostres expressa que “Puigdemont està cada vegada més sol”, afegint que “a cada escissió, la sorpresa es troba més al número de persones que no el segueixen que en aquelles que salten amb ell al buit”.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 785 lectors

Meme