Puigdemont (JxCat) contra Aragonès (ERC): diu que el diàleg trampa només beneficia l'estratègia de renunciar a la independència de Junqueras (ERC)

26 de setembre de 2021

Puigdemont (JxCat) contra Aragonès (ERC): diu que el diàleg trampa només beneficia l'estratègia de renunciar a la independència de Junqueras (ERC)

Després de l'alliberament de Puigdemont (JxCat) hores més tard de ser detingut per la policia italiana, Aragonès (ERC) no ha comentat en cap moment com el seu govern exercirà i defensarà la independència

 
Redacció

L'ex-president de la Generalitat Carles Puigdemont (JxCat) ha carregat contra ERC: considera que el diàleg trampa només beneficia l'estratègia de renunciar a la independència de Junqueras (ERC). És a dir, que el govern espanyol presidit per Pedro Sánchez (PSOE) sembla que només té interès en dialogar amb la part del processisme que li garanteix l'estabilitat parlamentària.

Pugna per l'hegemonia en el si del processisme

Puigdemont (JxCat) ha fet aquestes declaracions durant la seva compareixença a l'Alguer, davant dels mitjans després del seu alliberament per la jutgessa de Sàsser, Itàlia. Al seu torn, Pere Aragonès (ERC), qui ha viatjat durant unes dotze hores en vaixell per visitar l'ex-president Carles Puigdemont (JxCat) a la Sardenya, s'ha trobat amb aquest atac frontal i oposat a la direcció governamental que presideix el sentinella de Junqueras (ERC).

Després de l'alliberament de Puigdemont (JxCat) hores més tard de ser detingut per la policia italiana, Aragonès (ERC) no ha comentat en cap moment com el seu govern exercirà i defensarà la independència, sinó que ha exigit la retirada de totes les ordres de detenció. Així mateix, ha insistit en continuar en el diàleg trampa amb l'Estat espanyol.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme