Polònia: Mateusz Morawiecki, primer ministre polonès conservador, anuncia una dràstica rebaixa d'impostos per mitigar la inflació de preus energètica

27 de novembre de 2021

Polònia: Mateusz Morawiecki, primer ministre polonès conservador, anuncia una dràstica rebaixa d'impostos per mitigar la inflació de preus energètica

Totes aquestes accions liberal-conservadores conduiran a una reducció en els preus dels combustibles les properes setmanes i facilitaran que més ciutadans polonesos puguin generar més estalvi en llurs butxaques dels ciutadans

 
Redacció

Aquesta setmana, en el marc de la crisi econòmica generada per l'epidèmia del virus xinès, Mateusz Morawiecki, primer ministre polonès conservador, ha anunciat una dràstica rebaixa d'impostos per mitigar la inflació de preus energètica.

 
Polònia salva els polonesos

El primer ministre conservador de Polònia, Mateusz Morawiecki, ha anunciat un gran programa de rebaixes d'impostos per mitigar els efectes de la inflació. En aquest sentit, a partir del 20 de desembre d'enguany els polonesos veuran reduïts els preus dels combustibles (durant cinc mesos) perquè els impostos especials es reduiran al nivell mínim permès per la Unió Europea i l'IVA del gas natural es rebaixarà del 23 al 8%.

Aquestes mesures de minoració fiscal permetran que l'Estat polonès implementi un escut anti-inflacionari de la crisi econòmica produïda pel virus xinès. Aquestes mesures, per tant, tenen un caràcter temporal i el seu objectiu és, segons Morawiecki, ajudar els polonesos durant els mesos hivernals més difícils, quan s'espera una inflació més alta.

 
El conservadorisme polonès vetlla pel benestar dels seus connacionals

Totes aquestes accions liberal-conservadores conduiran a una reducció en els preus dels combustibles les properes setmanes i facilitaran que més ciutadans polonesos puguin generar més estalvi en llurs butxaques dels ciutadans.

A més, el govern conservador polonès té la intenció de revisar tota la despesa pública en termes d'efectivitat durant aquest període excepcional.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme