Pere Aragonès (ERC) s'adreça als immigrants musulmans establerts a Martorell durant la cloenda del Ramadà: els diu que són Catalunya

3 de maig de 2022

Pere Aragonès (ERC) s'adreça als immigrants musulmans establerts a Martorell durant la cloenda del Ramadà: els diu que són Catalunya

Aragonès (ERC) ha explicat que la Generalitat processista que encapçala pretén regalar papers en forma de drets, oportunitats i properitat a tots els immigrants que vinguin al país, fent una crida als musulmans d'arreu

 
Redacció

En el marc de la cloenda del Ramadà, dissabte passat, 30 d'abril de 2022, Pere Aragonès (ERC) es va adreçar als immigrants musulmans establerts a Martorell i va dir que ells són Catalunya.

 
ERC, un partit processista pro-islam

El president de la Generalitat, Pere Aragonès (ERC), ha assistit a l’Iftar de la comunitat musulmana establerta a Martorell, sent el dia de celebració de la cloenda del Ramadà que s'ha celebrat a Ca n'Oliveres. S'ha reunit amb l’alcalde Xavier Fonollosa (PDeCAT) i els regidors i ha signat en el Llibre d’Honor.

En l’Iftar han assistit una vuitantena de persones pro-islam a Catalunya, i a més del president català i l’alcalde, ho han fet el cònsol general del Marroc a Barcelona, Charif Cherkaoui; la directora general d’Afers Religiosos, Yvonne Griley; el president de la Unió de Comunitats Islàmiques de Catalunya, Mohamed El Ghaidouni; el president de la Comunitat Islàmica de Martorell i de la mesquita Alhidaya, Aziz Ouadrassi; i la secretària d’organització d’Alhidaya, Aicha el Harrak; i l’Imam Hamza El Asri, de Mataró, entre d’altres.

Pere Aragonès (ERC) adreçant un discurs a la Unió de Comunitats Islàmiques establertes a Catalunya


Regalar Catalunya als qui no volen ser catalans

Aragonès (ERC) s'ha dirigit a la comunitat musulmana afirmant que 'vosaltres sou Catalunya, també', mentre que Fonollosa (PDeCAT) ha afirmat que els musulmans 'us integreu molt bé en la vida social de Martorell i del país' sense tenir en compte si adopten els valors catalans o xerren en català o bé com han entrat a Catalunya sent immigrants, si legalment o o il·legalment.


A tot això, Aragonès (ERC) ha explicat que la Catalunya de 2022 és 'un país plural que volem construir i que ja estem construint és possible reconeixent aquesta diversitat'. A continuació, ha sostingut l'afirmació que la Generalitat processista que encapçala pretén regalar papers i drets, oportunitats i properitat a tots els immigrants que vinguin al país a efectes de 'caminar plegats'.

Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme