Pere Aragonès (ERC) demana importar tots els afganesos que calgui mentre Victòria Alsina (JxCat) vol limitar-ho proporcionalment al pes demogràfic de Catalunya al món

18 d'agost de 2021

Pere Aragonès (ERC) demana importar tots els afganesos que calgui mentre Victòria Alsina (JxCat) vol limitar-ho proporcionalment al pes demogràfic de Catalunya al món

Pere Aragonès (ERC) i Victòria Alsina (JxCat) ignoren que Catalunya té una natalitat críticament minvant, està sent demogràficament substituïda per la població estrangera i arrossega un atur juvenil del 40%.

 
Redacció

Un cop caigut l’Afganistan en mans dels talibans, i mentre diversos països d’Europa s’afanyen en controlar les fronteres i endurir llur política immigratòria, el president Pere Aragonès (ERC) va anunciar ahir que posarà Catalunya a disposició dels immigrants il·legals afganesos que fugin del seu país.

Una decisió que, ignora, podria contribuir a la importació col·lateral d’islamistes camuflats entre els immigrants il·legals, molts dels quals ja han estat alliberats de les presons afganeses.

 
Alsina (JxCat) demana a l'Estat espanyol poder importar afganesos a Catalunya

Tot i així, considerant que es tracta d’una obligació humanitària i interpel·lant els 242 immigrants afganesos residents a Catalunya —segons l’Idescat, el 0’02% de la població estrangera al país—, encara no s’ha fet públic quin serà el procediment que pretén endegar la Generalitat.

Per ara, però, la consellera d’Acció Exterior i Govern Obert, Victòria Alsina (JxCat), ha exigit que l’Estat espanyol regali visats humanitaris als immigrants afganesos en una carta adreçada a José Manuel Albares (PSOE), ministre d’Afers Exteriors espanyol.

 
Catalunya té el pitjor enemic al seu govern

Instant a garantir la seguretat dels afganesos que vulguin sortir del país, en una pretesa col·laboració desinteressada entre ambdós governs i amb la Generalitat en posició d’una llista de noms d’aquells qui requereixen d’aquest visat, Alsina (ERC) inventa que la decisió és “de conformitat” amb el pes demogràfic i econòmic de Catalunya.

Actualment, un país amb una natalitat críticament minvant, demogràficament substituïda per la població estrangera i amb un atur juvenil de gairebé el 40%.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 874 lectors

Meme