Pere Aragonès (ERC) comunica al seu govern com aturar la immigració il·legal que entra pel Segrià: es construirà una muralla a Ponent i la pagarà Pedro Sánchez (PSOE)

28 de desembre de 2021

Pere Aragonès (ERC) comunica al seu govern com aturar la immigració il·legal que entra pel Segrià: es construirà una muralla a Ponent i la pagarà Pedro Sánchez (PSOE)

Fonts de l'entorn d'Aragonès (ERC) pensen que entre Alcarràs, Torres de Segre, Soses, Aitona i Serós podria ser una bona ubicació on alçar la muralla ponentina contra la immigració il·legal per salvar Catalunya

 
Redacció

En l'habitual reunió del dimarts al Palau de la Generalitat, el president Pere Aragonès (ERC) ha comunicat al seu govern com aturar la immigració il·legal que entra pel Segrià: es construirà una muralla a Ponent i la pagarà Pedro Sánchez (PSOE).

 
Catalunya, importadora de la immigració il·legal arribada a l'Estat espanyol

Per sorpresa dels consellers d'ERC i JxCat, Aragonès (ERC) ha admès en la reunió de govern que va ser un error la mesura aplicada l'1 de desembre de l'any passat, 2020: part dels immigrants il·legals arribats a les illes Canàries van acabar a Catalunya, fruit de l'autorització de la Generalitat a efectes de materialitzar el trasllat cap a la Península Ibèrica que impulsava pel govern socio-comunista de l'Estat espanyol.

En aquest sentit, Aragonès (ERC) ha confirmat que a l'Estat espanyol hi han entrat més de 37.000 immigrants il·legals durant el 2021, encara que la policia marroquina afirmi haver-ne detingut més d'11.000 que intentaven fer el viatge.

A tot això, Aragonès (ERC) ha volgut compartir en el decurs del consell de govern que va ser un error haver visitat una mesquita en el seu primer acte institucional com a president de la Generalitat, atès que aquest temple de culte islàmic és il·legal: no té llicència municipal des de fa més de 14 anys, i a l’espera d’unes reformes que habilitin l’accés a la fàbrica on s’ubica, la mesquita d’Al Fath ha comptat amb suport econòmic de l’Ajuntament de Manresa i la Generalitat hi ha traslladat una oficina.

 
Trump, referent republicà per ERC

Per tot això, Aragonès (ERC) ha considerat que cal construir una muralla a Ponent per aturar la immigració il·legal que entra a Catalunya a través de la comarca del Segrià. No en va, Trump ha esdevingut el referent republicà d'ERC respecte com salvar un país dels individus que intren il·legalment i que, per tant, no es naturalitzaran mai perquè no són ciutadans sinó immigrants il·legals.

En aquest sentit, si segons l'agència de fronteres de la Unió Europea Frontex, la immigració il·legal va augmentar un 70% en els deu primers mesos del 2021 en comparació amb l'any anterior, Aragonès (ERC) ha estat taxatiu constatant que la muralla de Ponent la pagarà el govern socio-comunista de Pedro Sánchez (PSOE) per ser el causant de la situació actual.

S'estima que el projecte de la muralla de Ponent podrà aprovar-se l'any que ve i que durant el propi 2022 s'ubicarà exactament on caldrà construir-la entre els 1.396 km² que té la comarca del Segrià. Fonts de l'entorn d'Aragonès (ERC) pensen que entre Alcarràs, Torres de Segre, Soses, Aitona i Serós podria ser una bona ubicació on alçar la muralla ponentina contra la immigració il·legal per salvar Catalunya.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme