Pere Aragonès (ERC) admet a Ricard Ustrell (Planta Baixa) que és president per accident mentre el col·laborador Jordi Graupera (Primàries) afirma que la política catalana 'et torna idiota'

23 de gener de 2022

Pere Aragonès (ERC) admet a Ricard Ustrell (Planta Baixa) que és president per accident mentre el col·laborador Jordi Graupera (Primàries) afirma que la política catalana 'et torna idiota'

Ustrell (Planta Baixa) no ha demanat que Aragonès (ERC) digui com i quan es farà la independència, sinó que han conversat sobre l'edat del president, qui, amb 39 anys, ha lamentat que sovint se'l menystingui pel fet de ser jove

 
Redacció

Ahir, dijous 20 de gener de 2022, a TV3, Pere Aragonès (ERC) va admetre a Ricard Ustrell (Planta Baixa) que és president per accident mentre el col·laborador Jordi Graupera (Primàries) va afirmar que la política catalana 'et torna idiota'.

 
Entrevista de massatge processista al president autonòmic

Pere Aragonès (ERC), en el decurs de l'entrevista a Planta Baixa (TV3), ha afirmat que ha esdevingut el president de la Generalitat per accident atès que la majoria de dirigents processistes o es van lliurar o van fugir, malgrat que els primers estiguin indultats però inhabilitats.

En aquest sentit, Ustrell (Planta Baixa) no ha demanat que Aragonès (ERC) digui com i quan es farà la independència. De fet, durant l'entrevista, s'ha aplicat un tractament amical respecte l'entrevistat per part de l'entrevistador, conversant sobre l'edat d'Aragonès (ERC), qui, amb 39 anys, ha lamentat que sovint se'l menystingui pel fet de ser jove, i que nota la incomoditat que té alguna gent.

 
Populisme barat per sortir del pas

D'una banda, Pere Aragonès (ERC) troba malament que hi hagi funcionaris al Parlament que cobrin sense treballar, però ha dit que en àmbits en l'administració pública amb més pressió sectorial, com per exemple en el camp de la recerca científica, alguns professionals haurien de cobrar més que ell com a president del país. A més, ha afegit que així es pot captar talent de fora, quan Catalunya en té i se'l convida a marxar de casa seva.

D'altra banda, quan se li ha preguntat si desobeirà, Aragonès (ERC) ha afirmat que obeeix sempre a la voluntat majoritària del poble de Catalunya i que vol trobar els camins per materialitzar-la, en clara al·lusió a la seva estratègia afavoridora del diàleg trampa amb l'Estat espanyol. Així, ha tancat la demanda del periodista dient que 'no cal obeir per obeir ni desobeir per desobeir'.

No en va, en aquest sentit el col·laborador Jordi Graupera (Primàries) ha constatat que la política catalana 'et torna idiota' després de l'entrevista a Aragonès (ERC). Aquesta afirmació es fonamenta amb què el dirigent processista d'ERC quan és collat toca el violí, i un mèrit principal seu per haver arribat a president, és haver estat entrenat per no pixar mai fora de test, doncs no s'equivoca mai ni tampoc l'encerta mai.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme