Pere Aragonès (ERC): a favor d’importar immigrants il·legals a través de les Illes Canàries

13 de novembre de 2020

Pere Aragonès (ERC): a favor d’importar immigrants il·legals a través de les Illes Canàries

El vicepresident Aragonès ha palesat així el seu pensament hispanocentrista comentant la crònica televisiva del periodista pro-immigració Ferran Moreno (TV3)

 
Redacció

Mentre la Generalitat de Catalunya condemna els catalans al desori de la gestió de la Covid-19 i n’abandona els autònoms amb ajudes que no arriben ni a un quart del que destina Chakir El Homrani (ERC) als MENA, el vicepresident Pere Aragonès (ERC) fa una crida a importar més immigrants il·legals a través de les Illes Canàries.

 
Pensament hispanocentrista

Aragonès reacciona així davant la mort de 480 immigrants il·legals d’origen senegalès al mar entre la costa de l’est d’Àfrica i les Canàries; fet pel qual l’Ajuntament de Barcelona ha oficialitzat un dia de dol.

Aquesta crònica ha estat coberta a TV3 pel periodista pro-immigració que va encobrir la història falsament racista d’uns joves de Manlleu, Ferran Moreno.

 
15.000 immigrants il·legals arribats el 2020

Moreno, a més, dóna veu a portaveus d’entitats d’ajuda als immigrants il·legals assegurant que les arribades rècord col·lapsen el port d’Arguineguín, Gran Canària. Amb un recompte de ja 2.188 immigrants il·legals arribats només el darrer cap de setmana i a punt de superar-ne els 15.000 enguany.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme