Pallejà: un grup de joves agredeix i increpa en castellà una patrulla dels Mossos d’Esquadra

18 de gener de 2021

Pallejà: un grup de joves agredeix i increpa en castellà una patrulla dels Mossos d’Esquadra

Amb almenys dos agents ferits lleus, han estat detinguts dos dels joves de la banda d'incívics, un dels quals menor d’edat, pertanyents al grup “la Moli”

Redacció

Durant la nit de dissabte passat, 16 de gener de 2021, al municipi de Pallejà, Baix Llobregat, un grup de joves va atacar una patrulla dels Mossos increpant-los en castellà i cremant contenidors quan els agents es disposaven a identificar-los per incomplir les normatives contra la Covid-19 bevent alcohol i fent xivarri al carrer.

 
Una banda d'incívics

Segons pot constatar-se als vídeos que circulen a la xarxa, els joves, sota el nom en grup de “la Moli” i coneguts pels veïns a causa del seu comportament incívic, no duien mascareta i van incendiar diversos contenidors al carrer i llençar petards a la policia, dispersant-se tan sols en arribar els equips de l’ARRO. Almenys dos agents han quedat ferits lleus.

 
Càrrecs penals

Mentre continua la investigació per identificar més sospitosos, els cossos policials han pogut detenir dos joves i dos menors d’edat, els quals s’enfrontaran a delictes per desordre públic i per atemptat i resistència als agents de l’autoritat, ambdós sota pena “de sis mesos a tres anys de presó” segons els articles 557 i 550 del Codi Penal.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme