Palestina: Hamàs adoctrina nens d’entre 9 i 17 anys als campaments militars d’estiu de l'organització terrorista islamista

6 de juliol de 2021

Palestina: Hamàs adoctrina nens d’entre 9 i 17 anys als campaments militars d’estiu de l'organització terrorista islamista

Els campaments tenen com a objectiu revifar les flames de la Gihad i preparar-ne l’exèrcit per una insurrecció violenta a Palestina, glorificant paral·lelament el terror front els israelians i la radicalització islàmica

 
Redacció

A final de juny, les Brigades Izz ad-Din al-Qassam, l’ala militar de Hamàs, junt amb la Gihad Islàmica Palestina, va obrir el registre de matriculació pels seus campaments d’estiu per entrenar nens i adolescents —d'entre i 17 anys— com a terroristes islamistes amb activitats de punteria o segrest.

 
Qui són? Què pretenen?

Anomenats Espasa de Jerusalem en honor al recent conflicte entre Israel i Palestina, els campaments tenen com a objectiu revifar les flames de la Gihad i preparar-ne l’exèrcit per una insurrecció violenta a Palestina.

 
Noves generacions terroristes islamistes

Mentre practiquen habilitats militars i de combat, incloent armes blanques i de foc, Hamàs adoctrina els joves en la glorificació del terror i l’islamisme.

Segons Tawfiq Qanita, dirigent del departament d’adoctrinament del grup terrorista, el campament escull específicament joves d’entre 14 i 17 anys per adoctrinar-los, atès que, considera, necessiten d’entrenament per esdevenir els líders del terrorisme islamista palestí dels següents anys. Fet pel qual el fonamentalisme islàmic es palesa cremant la bandera d’Israel o trepitjant la dels EUA.

 
Reclutament de menors d'edat

Durant els darrers dies, han aparegut a les xarxes socials vídeos d’integrants armats de Hamàs demanant als palestins dur llurs fills als campaments, alhora que també s’han publicat diverses fotografies mostrant llargues cues de nens palestins registrant-s’hi.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme