Països Baixos: Ayaan Hirsi Ali, ex-diputada liberal-conservadora, afirma que l’islam no és una religió de pau sinó de conquesta

20 d'agost de 2021

Països Baixos: Ayaan Hirsi Ali, ex-diputada liberal-conservadora, afirma que l’islam no és una religió de pau sinó de conquesta

Hirsi Ali, política i escriptora neerlandesa d’origen somali, criada en la fe islàmica i sotmesa a l’ablació, considera que Occident hauria de reconèixer el problema d’integració i assimilació dels immigrants

 
Redacció

Mentre l’islamo-esquerranisme calla i silencia les veus crítiques, Ayaan Hirsi Ali, l'ex-diputada neerlandesa liberal-conservadora del Partit Popular per la Llibertat i la Democràcia (VVD) d’origen somali i qui, criada en la fe islàmica, va patir la mutilació genital femenina als 5 anys, va sentenciar en una recent entrevista amb Ethic que l’islam no és una religió de pau sinó de conquesta.

Des dels temps de Mahoma i els seus 150 fidels que fa 1.400 anys imposaven aquesta religió fins ara, sent una doctrina política que es propaga mitjançant l’ús de la força segons el consens de molts estudiosos musulmans.

 
L'islam és anti-occidental

En contraposició a les consignes pro-immigratòries de l’islamo-esquerranisme europeu, Hirsi Ali sosté que l’amplíssima majoria dels immigrants musulmans a Europa tenen una visió de la dona oposada als valors occidentals.

Especialment, atès que l’islam és la fe legalment més misògina en l’actualitat en comparació amb la resta de creences que han sabut adaptar-se als canvis.

 
Acomplexament dels occidentals

Tot i així, i malgrat reconèixer que hi ha un problema d’integració i assimilació de la que són corresponsables els immigrants, denuncia que l’establishment occidental tem criticar els delictes dels immigrants —sobretot els sexuals— perquè podria beneficiar l’extrema dreta.

 
La noció de fronteres obertes és insostenible

En aquest sentit, Hirsi Ali, afirmant que la noció de fronteres obertes és insostenible, considera que el model de Dinamarca, basat en un procés de càstigs i recompenses perquè els immigrants s’adaptin a la societat d’acollida, és un bon exemple d’integració en haver entès que la integració no ha de ser només econòmica, sinó que també ha de formar part dels valors occidentals.

En aquest sentit, Hirsi Ali cita d’exemple altres països europeus —Àustria, Regne Unit o Alemanya—, però situa que França, malgrat els avenços, ha permès la proliferació d’una infraestructura islamista al territori.

 
Catalunya, el paradís mohometà

Mentrestant, però, Catalunya roman obstinada en importar immigrants il·legals a qualsevol preu —ara, també de l’Afganistan—, en una cursa que no només posa en risc els valors occidentals sinó que opera activament perquè religions com l’islam s’instal·lin amb impunitat al país.

Així, en comptes de promoure els valors catalans, sotmetent la llengua i la cultura catalanes no només a l’Estat espanyol sinó també a tota cultura estrangera, es beneficia la immigració il·legal —sota els esforços dels diners dels contribuents— i l'arrelament del culte islàmic, sent Catalunya un paradís mahometà: un terreny abonat, per desprotegida i orfe, per desenvolupar-se lliurement.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme