Oriol Mitjà: ‘a Alba Vergés (ERC) li falta coneixement en medicina i en salut pública’

15 d'octubre de 2020

Oriol Mitjà: ‘a Alba Vergés (ERC) li falta coneixement en medicina i en salut pública’

Després 13.562 morts i 164.739 casos positius, Oriol Mitjà considera que a la consellera de Salut li falta humilitat per escoltar els experts que en saben

 
Redacció 

Avui, 15 d'octubre de 2020, durant el Planta Baixa de TV3, el metge especialitzat en medicina interna i malalties infeccioses Oriol Mitjà va esmentar que la consellera de Salut, Alba Vergés (ERC), ha demostrat arran de la pandèmia de la COVID-19 que “li falta coneixement en medicina i en salut pública” i que, “sobretot, li falta humilitat per escoltar els experts que en saben”.

 
El pas del virus xinès a Catalunya

El recompte d’afectats per la Covid-19 ha deixat al nostre país un rastre de 13.562 morts fins ara, 164.739 casos positius comprovats amb PCR –amb un augment del 42% la darrera setmana–, un risc de rebrot del 421,97 punts i, a l’àmbit escolar, 1.607 grups confinats.

Aquestes dades no fan minvar la supèrbia de Vergés mentre condueix Catalunya a una espiral de contagis. Fins i tot l'esquerra radical catalana considera que és precís criticar-la per la seva nefasta gestió al capdavant de Salut; perquè la promoció de la mediocritat no té gènere sinó irresponsables —com Vergés— que assumeixen càrres públics pels quals no estan preparats.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme