Oriol Junqueras (ERC) diu que aparca la independència i aposta pel diàleg trampa amb l'Estat espanyol després del seu indult

13 de setembre de 2021

Oriol Junqueras (ERC) diu que aparca la independència i aposta pel diàleg trampa amb l'Estat espanyol després del seu indult

Junqueras (ERC) ja no defensa Catalunya sinó la supervivència del seu partit polític, ERC, per tal de disputar l'hegemonia política en el si del processisme

 
Redacció

Oriol Junqueras (ERC), indultat pel govern PSOE-Podemos i president del partit que president la Generalitat de Catalunya amb Pere Aragonès (ERC) al capdavant, diu que aparca la independència i aposta pel diàleg trampa amb l'Estat espanyol després del seu indult.

 
Junqueras (ERC), traïdor de Catalunya

La vigília de la Diada Nacional de Catalunya, Junqueras (ERC) va ser xiulat i escridassat al crit de "Traïdor!" en la tradicional ofrena floral en el Fossar de les Moreres de Barcelona, punt simbòlic on van caure els últims defensors de la ciutat, assetjada per les tropes borbòniques, l’11 de setembre de 1714, i on hi ha enterrat cap traïdor.

En un exercici de cinisme extrem, Junqueras (ERC) va criticar els que l'escridassaren pel sol fet que ell ha estat a la presó i per tant té argument d'autoritat per vendre Catalunya a l'Estat espanyol en una negociació autonòmica anomenada taula de diàleg.


L'estratègia autonomista d'ERC

Aquesta Diada arriba en ple debat sobre l’estratègia a seguir en aquesta legislatura autonòmica: ERC aposta per bolcar-se en cobrar contrapartides mitjançant la taula de diàleg amb l’Estat espanyol, en la qual JxCat i la CUP tenen dipositades nul·les expectatives.

El que inicialment era una batalla entre nacions, ha derivat en una pugna vergonyosa de líders processistes, entre els quals Junqueras (ERC) ja no defensa Catalunya sinó la supervivència del seu partit polític, ERC, per tal de disputar l'hegemonia política en el si del processisme. No en va, durant la manifestació convocada per l'ANC va haver de ser escortat perquè la multitud el volia fora de circulació.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme