Oriol Junqueras (ERC) descarta la independència i es centrarà en el partit: la seva prioritat, les Eleccions Municipals de 2023

13 d'octubre de 2021

Oriol Junqueras (ERC) descarta la independència i es centrarà en el partit: la seva prioritat, les Eleccions Municipals de 2023

L'ex-vicepresident de la Generalitat indultat per Pedro Sánchez (PSOE) recorre les federacions d'ERC per consolidar l'aposta pel diàleg trampa amb l'Estat espanyol mentre Pere Aragonès (ERC) gestiona l'autonomia

 
Redacció

A Oriol Junqueras (ERC) només li interessa l'estratègia d'ERC i el rol que ha d'exercir en el si del processisme. Així mateix, descarta la independència i es centrarà en el partit: la seva prioritat, les Eleccions Municipals de 2023.

Per aquest motiu, l'ex-vicepresident de la Generalitat indultat per Pedro Sánchez (PSOE) recorre les federacions d'ERC per consolidar l'aposta pel diàleg trampa amb l'Estat espanyol i paral·lelalament Pere Aragonès (ERC) gestiona l'autonomia des de la presidència de la Generalitat de Catalunya.

 
ERC vol esdevenir el partit polític processista hegemònic

A tot això, Oriol Junqueras (ERC) avantposa la independència a l’estratègia partidista de continuar en aquesta legislatura autonòmica apostant per bolcar-se en cobrar contrapartides mitjançant el diàleg trampa amb l’Estat espanyol, en la qual JxCat i la CUP tenen dipositades nul·les expectatives.

A més, es constata que Junqueras (ERC) ja no defensa la supervivència de Catalunya sinó la del seu partit polític, ERC, per tal de disputar l'hegemonia política processista i esdevenir aleshores el primer partit de manera folgada.

D'aquesta manera, Junqueras (ERC) no diu com fer i exercir la independència, sinó que defensa l’aprovació dels pressupostos generals pactats amb el govern socio-comunista espanyol a efectes de ser l'interlocutor real amb l'Estat espanyol.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme