Olesa de Montserrat (Baix Llobregat): un immigrant equatorià n'assassina un altre a ganivetades mentre anaven beguts

16 de març de 2021

Olesa de Montserrat (Baix Llobregat): un immigrant equatorià n'assassina un altre a ganivetades mentre anaven beguts
Fotografia per: Ajuntament d'Olesa de Montserrat

El mateix dia, dissabte 13 de març de 2021, un immigrant marroquí va assaltar la comissaria dels Mossos de Vic amb una granada falsa i un individu va intentar perpetrar un apunyalament múltiple al metro de Lesseps, Barcelona

 
Redacció

Dissabte, 13 de març de 2021, els Mossos d’Esquadra i la Policia Local d’Olesa de Montserrat (Baix Llobregat) van detenir un immigrant de nacionalitat equatoriana per l’assassinat d’un amic seu a ganivetades, el cadàver del qual fou trobat a les cinc de la matinada al carrer. Segons les investigacions, la baralla podria haver sorgit a causa d’una festa amb abús d’alcohol.

 
Augmenta la delinqüència a Catalunya

El mateix dia, va ser detingut un individu que va intentar perpetrar un apunyalament múltiple al metro de Lesseps, Barcelona. Paral·lelament, un immigrant marroquí va assaltar la comissaria dels Mossos de Vic amb una granada falsa. En ambdós casos, s’ha considerat que la motivació dels atacs rauria en els presumptes problemes de salut mental dels agressors.

Segons el Mapa Delinqüencial de Catalunya, la temptativa d’homicidi va augmentar un 68’5% entre el 2015 i el 2019 arreu del país, passant de 140 a 236. Mentre que l’homicidi consumat va augmentar en un 56’2% durant el mateix període, passant de 32 a 50 casos a tota Catalunya.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme