Oleguer Pujol (fill de l'ex-president): víctima de l'ocupació il·legal

18 de setembre de 2020

Oleguer Pujol (fill de l'ex-president): víctima de l'ocupació il·legal

Uns immigrants van deixar de pagar el lloguer el 2018 per passar a ocupar il·legalment un pis propietat d’Oleguer Pujol al barri del Carmel de Barcelona

 
Redacció

Prop d’unes 200 persones s’han manifestat contra el desallotjament d’uns immigrants que van deixar de pagar el lloguer el 2018 per passar a ocupar il·legalment un pis propietat d’Oleguer Pujol, fill del president Jordi Pujol, ubicat al carrer de Mühlberg, al barri del Carmel.

La revolta ha estat causada, segons acusa la Xarxa d’Habitatge d’Horta-Guinardó, perquè Pujol no ha accedit a pactar un lloguer social pels ara ocupes il·legals, com recull el polèmic Decret Llei 17/2019, de 23 de desembre, aprovat el febrer d’enguany, i que insta els propietaris a proposar el lloguer social envers una ocupació il·legal.

Mentre la Brigada Mòbil dels Mossos d’Esquadra contenia el tumult de manifestants pro-ocupació il·legal, s’ha dut a terme amb èxit el desallotjament dels ocupes il·legals d’acord amb l’ordre del Jutjat Civil número 57. Es tracta de la quarta intervenció contra aquests ocupes il·legals des que van deixar de pagar el lloguer de 750 euros mensuals, atès que les anteriors van ser frustrades per la pressió dels manifestants.

D’acord amb els advocats d’Oleguer Pujol, el lloguer social que proposa la llei, i pel que va insistir l’Ajuntament de Barcelona, “no reuneix els requisits legals” per incloure el pis a la borsa d’habitatges de lloguer.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 703 lectors

Meme