Okupes contra Eva Parera (Valents) a Sarrià: la regidora unionista afirma que Ada Colau (BeC) oblida sistemàticament el dret a la propietat privada

9 de febrer de 2022

Okupes contra Eva Parera (Valents) a Sarrià: la regidora unionista afirma que Ada Colau (BeC) oblida sistemàticament el dret a la propietat privada

La formació hereva de la candidatura encapçalada per Manuel Valls (Barcelona pel Canvi) el 2019 proposa que les Oficines d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Barcelona atenguin propietaris i veïns afectats per l'okupació

 
Redacció

Ahir, dimarts 8 de febrer de 2022, okupes van escridassar Eva Parera (Valents) a Sarrià: la regidora unionista afirma que Ada Colau (BeC) oblida sistemàticament el dret a la propietat privada.

 
Els okupes, una xacra barcelonina

En aquest sentit, la presidenta de Valents, Eva Parera, així com també altres membres de la formació unionista han estat increpats per part d'un grup d'okupes establerts il·legalment al barri de Sarrià. La formació de Parera (Valents) ha dut a terme una roda de premsa davant d'un local barceloní okupat i els okupes han pretès defensar-se de la il·legalitat comesa.

En aquest sentit, una de les okupes s'ha encarat amb Eva Parera (Valents). Ha afirmat que el local okupat és casa seva, raó per la qual la regidora unionista ha replicat que no és casa dels okupes sinó dels legítims propietaris i, per tant, la roda de premsa s'ha efectuat per condemnar els espais okupats.

 
Colau (BeC) legitima les okupacions

Els veïns de Barcelona estan farts d'aquesta xacra social. En aquest sentit, un veí ha cridat contra els okupes dient-los 'a treballar, menys ximpleries'. La ciutadania barcelonina roman cansada per la inacció política de l'alcaldessa Ada Colau (BeC) front les okupacions.

Per aquest motiu, Parera (Valents) ha afirmat durant la roda de premsa que el govern municipal d'Ada Colau (BeC) oblida sistemàticament el dret a la propietat privada. És a dir, la dirigent unionista ha transmès que la líder de l'extrema esquerra a la capital de Catalunya no li importa ni defensa els propietaris barcelonins. No en va, el consistori té el deure de fer la vida fàcil al ciutadà i en casos d'okupació molts veïns se senten desatesos i desemparats, segons ha manifestat Parera (Valents).

A tot això, la formació hereva de la candidatura encapçalada per Manuel Valls (Barcelona pel Canvi) el 2019, ha proposat que les 13 Oficines d'Atenció al Ciutadà (OAC) de l'Ajuntament de Barcelona tinguin un espai especial per atendre propietaris i veïns afectats pels problemes de l'okupació. A més, ha sol·licitat que l'aplicació 'Barcelona Butxaca' incorpori un apartat especial perquè els ciutadans puguin denunciar i informar, de forma ràpida, l'administració i la policia davant de possibles intents d'okupació, per tal de poder desallotjar de manera immediata els ocupants.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme