Núria Marín (Tots per Terrassa) instrumentalitza el reis d'Orient: vol que els nens es disfressin de princeses

31 de desembre de 2020

Núria Marín (Tots per Terrassa) instrumentalitza el reis d'Orient: vol que els nens es disfressin de princeses

El vídeo, dirigit especialment pels nens, és un atac contra la vida privada i les preferències encara en desenvolupament de la mainada terrassenca

 
Redacció

L’Ajuntament de Terrassa ha aprofitat el vídeo promocional de la nit de Reis —restringida enguany a causa de la pandèmia— per a promoure la teoria del gènere de l'esquerra radical a través dels nens i les joguines i servint-se de la figura del rei Melcior.

 
D'on surt aquest despropòsit?

Es tracta d'una idea provinent del Departament de Polítiques de Gènere, a càrrec de la regidora Núria Marín (Tot per Terrassa/PSC), mestra d’educació primària i guardonada amb la Creu de Sant Jordi el 2019. Així mateix, aquesta representant al consistori egarenc percep 4.733 euros mensuals a l’Ajuntament de Terrassa per instrumentalitzar els reis d'Orient perquè els nens es disfrassin de princeses.

Segons el vídeo de Marín, és lícit adoctrinar la mainada mitjançant personatges d’autoritat com el rei Melcior —car l'obeiran— a fi que demanin joguines, “especialment pels nens i no tant per les nenes”, que convencionalment descarten per si mateixos. Un acte repugnant i un atac contra la vida privada dels nens terrassencs, les seves llibertats individuals i les seves preferències, encara en desenvolupament.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Pots fer servir tags i atributs HTML:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 699 lectors

Meme