Nou atac de catalanofòbia: un repartidor de l'empresa GLS li roba el paquet al client perquè li va parlar en català

1 de desembre de 2021

Nou atac de catalanofòbia: un repartidor de l'empresa GLS li roba el paquet al client perquè li va parlar en català

El repartidor de l'empresa GSL Spain es va negar a lliurar un paquet perquè el client li diu el DNI en català, motiu pel qual el repartidor interpreta falsament a posta que el client refusa el paquet

 
Redacció

Dilluns passat, 29 de novembre de 2021, un usuari de Twitter va piular com va rebre un nou atac de catalanofòbia: un repartidor de l'empresa GLS li roba el paquet al client perquè li va parlar en català.

 
La impunitat de la catalanofòbia

El repartidor de l'empresa GSL Spain es va negar a lliurar un paquet perquè el client li diu el DNI en català. En aquest sentit, així ho ha denunciat un ciutadà de Palafrugell (Girona), que ha penjat al seu compte de Twitter el vídeo enregistrat per l'aparell de timbre de la porta del client, que era el seu pare.

Així mateix, el client, com es pot veure en el vídeo del tuit, li diu el seu número de DNI en català al repartidor perquè li lliuri el paquet. Tot seguit, el repartidor li demana que ho digui en castellà, però el client s'hi nega i el repartidor interpreta falsament a posta que el client refusa el paquet.

El client, per conseqüent, nega la falsedat i reitera que li està dient els números en català al repartidor. Aquest últim, fa cas omís, puja a la furgoneta i se'n va amb el paquet del client. A tot això, el fill ha argüit que el seu pare, jubilat, pugui esforçar-se a entendre el mal educat repartidor no vol dir que estigui obligat a usar una llengua que no parla mai.

A més, el fill ha qualificat el repartidor de racista catalanòfob, doncs ha violat un dret constitucional en intentar que el seu pare no fes servir una llengua oficial a Catalunya, quan el seu pare ha respectat el dret de l'agressor i lladre del paquet no lliurat a parlar una altra llengua també és oficial.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme