Nigèria: Boko Haram recluta nens com a terroristes islamistes suïcides

25 de setembre de 2020

Nigèria: Boko Haram recluta nens com a terroristes islamistes suïcides

Dels 27 atacs suïcides comesos pel grup terrorista islamista a Nigèria els primers cinc mesos del 2015, una quarta part va ser mitjançant dones i nens

 
Redacció

El grup terrorista islamista Boko Haram ha intensificat el reclutament de nens com a terroristes suïcides, d’acord amb International Christian Concern.

Així, UNICEF va informar d’un augment de l’ús de nens per a atacs suïcides a Nigèria per part de Boko Haram i altres grups terroristes islamistes: dels 27 atacs suïcides dels primers mesos del 2015, una quarta part va ser perpetrada per dones i nens.

També el 2015, es van filtrar unes fotografies d’un camp d’entrenament per a nens soldat de Boko Haram on els infants sostenien rifles AK-47.


L'islamisme terrorista contra els nens

Un dels exemples passa per un nen de 15 anys que, segons va explicar el 2018, havia construït 500 bombes pel grup terrorista des que va ser segrestat amb 10 anys.

La pressió que Boko Haram exerceix sobre els menors es palesa sobretot en un fet de l’any passat, quan el grup va matar a cops de matxet un escolar cristià de 12 anys per negar-se a esdevenir un dels seus nens soldat.

Presumptament, el grup islamista també instrueix els nens sobre com agredir sexualment les dones com a mètode per influir terror a les víctimes i, alhora, com a incentiu per ells mateixos.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 843 lectors

Meme