Nicolás Tomás (El Nacional), Andreu Merino (Planta Baixa de TV3) i Max Zañartu (ERC) aplaudeixen a Twitter les accions violentes perpetrades per l'extrema esquerra contra la parada i els simpatitzants d'Aliança Catalana

13 de setembre de 2021

Nicolás Tomás (El Nacional), Andreu Merino (Planta Baixa de TV3) i Max Zañartu (ERC) aplaudeixen a Twitter les accions violentes perpetrades per l'extrema esquerra contra la parada i els simpatitzants d'Aliança Catalana

Malauradament, dos periodistes i un càrrec electe de l'Ajuntament de Barcelona han aplaudit, cobejat i normalitzat la violència contra qui pensa diferent

 

 
Redacció

Aquest cap de setmana la política catalana ha estat notícia per un succés anti-democràtic. El totalitarisme de l'extrema esquerra ha agredit els simpatitzants de l'independentisme liberal-conservador d'Aliança Catalana i n'ha destruït la seva parada al Fossar de les Moreres, en el marc dels actes de l'11 de setembre, Diada Nacional de Catalunya.

Malauradament, dos periodistes i un càrrec electe han aplaudit, cobejat i normalitzat la violència contra qui pensa diferent. Aquests individus són Nicolás Tomás (El Nacional), Andreu Merino (Planta Baixa de TV3) i Max Zañartu (ERC).

 
Nicolás Tomás, de dir-se liberal a gasetiller de la premsa concertada a Madrid

Auto-anoemant periodista i reporter nascut a la Barcelona del 1992, Nicolás Tomás (El Nacional) és graduat en Periodisme per la Universitat Ramon Llull, amb una estada a la Universitat Catòlica de Xile. Des del gener del 2019, fa de delegat d’ElNacional.cat a Madrid, amb un peu al Congrés dels Diputats i l’altre a La Moncloa. I la vista sempre posada en el Tribunal Suprem i l’Audiència Nacional, on també acaba negociant-se i venent-se la política catalana. Des de la capital espanyola es desplaça per tot l'Estat espanyol i per això procura caure simpàtic als enemics del nacionalisme català.

Captura del tuit de Nicolás Tomás

 
Andreu Merino (Planta Baixa de TV3), portaveu de l'esquerra radical a la televisió pública catalana

Nat a Barcelona el 1989, Andreu Merino (Planta Baixa de TV3) destaca en el seu activisme d'esquerra radical des d'on col·labora. És redactor de Nació Digital des del 2018. És llicenciat en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona i ha treballat a Ràdio Sabadell, Línia i el Diari Jornada, a més de col·laborar amb el Diari Ara i L'Accent. Ara, a més, forma part del Planta Baixa de TV3, programa que justifica encara més castellà, promou la mort demogràfica de Catalunya i considera que cal posar imams a les institucions catalanes.

Captura del tuit d'Andreu Merino

 
Max Zañartu, regidor d'ERC a l'Ajuntament de Barcelona i apologeta de la violència

Nascut el 1991, Max Zañartu (ERC) és graduat en Ciències Polítiques i en Relacions Laborals per la Universitat Pompeu Fabra. Exerceix de president de l'organització europea EFA Youth i secretari del Consell de la Joventut de Barcelona. Percep un salari brut anual de 75.316,00€ per ser regidor de l'Ajuntament de Barcelona i alhora responsable de mobilitat, participació i adolescència i joventut. És també president del districte d'Horta-Guinardó per ERC, a més d'apologeta de la violència contra qui no sigui d'esquerres.

Captura del tuit de Max Zañartu
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 845 lectors

Meme