Netflix difon la pedofília amb el film ‘Cuties’

16 de setembre de 2020

Netflix difon la pedofília amb el film ‘Cuties’

El senador republicà de Texas, Ted Cruz, criticant la sexualització dels nens i demanant al Departament de Justícia dels EUA que investigui la pel·lícula

 
Redacció

Prop de 600.000 subscriptors es donen de baixa a Netflix com a protesta per l’estrena del controvertit film Cuties (2020), guanyador del Premi del Jurat a la Direcció al Festival de Cinema de Sundance i llargmetratge debut de la directora i guionista franc-senegalesa Maïmouna Doucouré.

A grans trets, Cuties, protagonitzada per l’actriu musulmana i menor d’edat Fathia Youssouf Abdillahi, mostra la història de quatre nenes, sota l’edat de l’adolescència, entrenant per esdevenir prostitutes i oferint escenes d’alt contingut eròtic que ratllen la pedofília.

Netflix ha qualificat el metratge com a “comentari social contra la sexualització dels infants”, però la indignació dels subscriptors, junt amb la condemna a sis anys de presó per abús sexual infantil del cofundador del festival de Sundance, Sterling Van Wagenen, qui va atorgar el premi a la pel·lícula, n’ha esperonat la polèmica. Obrint un ventall de reaccions que s’estenen tant entre aquells qui n’exigeixen la retirada, com per part dels qui la defensen titllant la reacció dels detractors de “propaganda QAnon” –en referència a una teoria de la conspiració que suposa una trama secreta de l’anomenat “Estat profund” contra Donald Trump.


El senador Ted Cruz durà la pel·lícula a Justícia

Tot i així, alguns mitjans com BuzzFeed o The New Yorker han defensat aferrissadament la pel·lícula i titllant-ne els detractors de “bojos de dretes”. Tanmateix, Doucouré defensa que les nenes que protagonitzen el llargmetratge en coneixen el rerefons, dirigint el film amb l’ajuda d’un psicòleg infantil i havent passat gairebé 18 mesos realitzant estudis d’investigació al respecte. D’acord amb The Boar, així com d’altres mitjans que afalaguen la “direcció d’una dona negra”, Doucouré va pretendre transmetre les seves vivències com a refugiada senegalesa a la pel·lícula.

D’altra banda, l’impuls per eliminar Cuties ha arribat a Washington, amb el senador republicà de Texas, Ted Cruz, criticant la sexualització dels nens i demanant al Departament de Justícia que investigui la pel·lícula. Especialment, cercant si el llargmetratge ha violat alguna llei federal contra la producció i la distribució de pornografia infantil perquè, com va esmentar a FoxNews, “tots els pedòfils dels EUA aniran a veure aquesta pel·lícula”.
Si t'ha interessat aquesta informació, uneix-te al canal de Telegram.
El diari liberal-conservador en català. Diem el que penses. Subscriu-te.

Has d'estar connectat per comentar. Si us plau, connecta't o subscriu-te per deixar un comentari.

Deixa un comentari

Enquesta

Atès que no s'ha obtingut cap resultat amb la taula de diàleg trampa, Pere Aragonès ha de dimitir i convocar eleccions?

Han votat 875 lectors

Meme